Dawanda – Házi készítésű termékek piactere

A Dawanda egy online bolt, de egy nagyon különleges.
A Dawandában nem a tipikus
szabványos termékeket kapod, amelyek minden más boltban vagy áruházban kaphatók, hanem egyedi, saját készítésű termékeket különböző területekről
. Kreatív emberek és tervezők saját boltot hoz hatnak létre a Dawandán, és kínálhatják saját készítésű termékeiket. A vásárlók számára az az előny, hogy valóban egyedi termékeket vásárolhatnak, gyakran verhetetlen áron. Aki szereti a kézműves termékeket, a design tárgyakat, a vintage árukat és a szokatlan tárgyakat, mindenképpen nézzen be a Dawandára, és válasszon a nagyszerű ajánlatok közül.

Mit is kaphatsz pontosan a Dawandánál?

A házi készítésű tárgyak online áruházában hatalmas a választék: a vásárlók felszerelkezhetnek dizájner divattervezővel, vásárolhatnak kézzel készített sálakat és kendőket, rendelhetnek valódi, kiváló minőségű bőrből készült táskákat, vásárolhatnak egyedi ékszereket és számos otthoni kiegészítőt. De ez persze nem minden, hiszen a Dawanda hatalmas választékát itt lehetetlen teljes egészében felsorolni. A szappanrajongóknak és a natúrkozmetikumok szerelmeseinek is bőven akad kínálat: Mindenképpen érdemes megnézni a különböző gyártók és manufaktúrák által kínált nagyszerű
szappanokat,
fürdőcsokoládékat
és társaikat.

A Dawanda legjobb termékei

  • Fürdőtermékek, szappanok, fürdőcsokik, szépségápolási szettek stb.
  • Aranyos babaholmik, amelyek mind kézzel készítettek és egyediek
  • Nagyszerű ékszerek, amelyek nem mindenkinek vannak meg
  • Kiváló minőségű és elegáns táskák, amelyek mind kézzel készülnek
  • Otthoni kiegészítők, amelyek minden szobát feldobnak
  • Divat, táskák, játékok és kiegészítők gyerekeknek
  • Nagyszerű vintage tárgyak, amelyeket már régóta keresett
  • És még sok minden más

DaWanda - Products with Love

Rendeljen fürdősókat, szépségápolási készleteket, szappanokat és még sok mást

Hogy őszinte legyek: én is időről időre ellátogatok a Dawandára, hogy ötleteket és inspirációt merítsek, mert a
fürdősók, ápolószerek és szappanok olyan gyönyörűek, hogy egyszerűen muszáj beszerezni őket (akár magad készíted, akár megveszed őket). De semmi akadálya annak sem, hogy a Dawandán vásároljon szépségápolási terméket, hiszen a legtöbb beszállító profi szervezésű, és a szükséges igazolásokat stb. is meg tudja adni. Az is pozitív és ésszerű, hogy támogatjuk a regionális kézművességet és a kisvállalkozásokat. Ezért a kézműves és karácsonyi piacokról mindig viszek magammal egy darab szappant.

Hogyan működik a Dawandán keresztül történő vásárlás?

DaWanda - Online-Marktplatz für Selbstgemachtes
Ha a Dawandán keresztül vásárolsz, akkor közvetlenül a tervezőktől és gyártóktól veszed meg a termékeket, így gyakran élvezheted a remek árakat. Emiatt azonban nincsenek egységes fizetési feltételek és szállítási lehetőségek, mivel minden szállító saját ajánlataiért felel. A legtöbb esetben azonban a szállítási költségek alacsonyak, sőt, egyes esetekben teljesen elengedik őket. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a Dawandán már több mint 4 millió terméket kínálnak, és a verseny többé-kevésbé rákényszeríti a gyártókat, hogy jó ár-érték arányt kínáljanak a vásárlóknak.

Általában PayPal-lal, előre vagy Dawanda-utalvánnyal lehet fizetni. Ha aggódik, akkor hagyatkozzon a szállítók többnyire nagyon pozitív értékelésére.

Eladás a Dawandán – hogyan működik?

Ha kreatív vagy, esetleg saját magad készítesz szappanokat, fürdőtermékeket stb. vagy tehetséges kézműves vagy, akkor néhány lépésben megnyithatod saját Dawanda üzletedet, és házi készítésű termékeidet több millió vásárlónak kínálhatod. Ehhez válassza az „Eladás” fület, kattintson a „Bolt megnyitása” gombra, és adja meg részletes képeket és leírásokat a tárgyairól. Ezután már csak ki kell várnod, amíg az első vásárlók betoppananak hozzád. A bolt megnyitása előtt természetesen rendelkeznie kell az eladás minden feltételével, az üzleti regisztrációval stb.

Ajánlatok, kedvezmények és utalványok a Dawanda számára

Akció akár -75%! Vásároljon online kedvezményes termékeket az összes DaWanda kategóriából.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API