Szeretne saját szappanokat készíteni? Akkor itt megtalálta a megfelelő útmutatót. A Kreatív szappanok magadnak készítése című ebook segítségével bárki megtanulhatja, hogyan állnak össze a szappanok, és hogyan lehet rövid idő alatt elkészíteni őket.

Hamarosan maga is képes lesz tápláló szappanokat készíteni!
Lépésről-lépésre útmutató kezdők számára

A Kreative Seifen einfach selber machen 2. kiadása 190 oldalt, frissített tartalmat, több mint 20 kipróbált és bevált szappanreceptet, minden szükséges információt tartalmaz a tejszappanokról, borotvaszappanokról, hajszappanokról, só- és sós szappanokról, hámlasztó szappanokról és sok más szappantípusról.

Szappankészítési útmutató

Ha szeretnéd elkészíteni saját bőrápoló szappanjaidat, akkor ez az átfogó e-könyv pont neked való!

Az e-könyvben lépésről lépésre megmutatom, hogyan készíthetsz otthon kiváló minőségű, bőrápoló és szépítő szappanokat. A megfelelő összetevők kiválasztásától a hibaelhárításig, az e-bookom Kreatív szappanok – könnyen elkészítheted magad részletesen elmagyarázza az első természetes szappanod elkészítésének minden lényeges lépését.

Jómagam körülbelül 8 évvel ezelőtt fáradságos munkával kattintgattam végig az interneten, mindig a szükséges információkat keresve. Valójában rengeteg féligazságot és nem teljesen ártalmatlan információt találtam. Mostanra már úgy főzök szappanokat, hogy nem kell sokat gondolkodnom rajta. Képes vagyok tökéletes szappanokat készíteni a saját és más felhasználók bőrének, és ezt a tudást szeretném megosztani veletek. Mert miután elolvastad az e-könyvemet, hamarosan te is elkészíted a saját szappanodat. És az út a saját természetes szappanok készítéséhez sem lesz messze.

Amit az ekönyvből megtudhatsz A saját kreatív szappanok készítése

Szeretnél saját természetes szappanokat készíteni? De nem tudod pontosan, hogyan kell csinálni, és összezavarodtál az interneten található információk sokaságától? Hiányzik még az alapvető tudás és a megszokott közös fonal? Esetleg még nincs elég önbizalmad a lúgos oldat kezeléséhez? Akkor az én útmutatóm biztosan segíthet neked. A következőket részletesen leírtam és elmagyaráztam:

Parfumöle in der Seife
 1. Először is adok egy bevezetőt, hogy tudd, mi is az a szappan valójában. Hogyan készül és miből áll. Természetesen a szappan előnyeit és hátrányait és a saját szappankészítés előnyeit és hátrányait is elmagyarázom. Aztán jöhet a kis szappanleckém kezdőknek. Itt a szappan kémiájáról mesélek neked könnyen érthető módon, majd egy rövid történelmi áttekintést adok.
 2. Most jön a legérdekesebb rész: a saját szappankészítés. Először is adok egy rövid összefoglalót, hogy tudd, milyen összetevőkből készül a szappan. Elmondom azt is, hogy milyen eszközökre van szükséged a szappankészítéshez. Ezután részletesen kitérek az összetevőkre, részletes portrékat adok a zsírokról, olajokról és viaszokról, és elmagyarázom, hogy mire szolgálnak szappanösszetevőként. Természetesen azt is tudnod kell, hogy az összetevők milyen bőrre alkalmasak. Ezt követi egy fontos rész: hogyan kell elkészíteni és kezelni a lúgot. Ezután következnek a többi adalékanyag, mint például a méz, a gyümölcslevek, a tej stb.
 3. És akkor jön az izgalmas rész: a lépésről lépésre történő használati utasítás. Szándékosan sok képet mellékeltem, hogy a szappankészítési útmutatót könnyebben érthetővé tegyem. A végén pedig megosztom veled személyes tippjeimet és trükkjeimet, és elmagyarázom a többi szappanfajtát, például a tejszappanokat, a borotvaszappanokat és a sószappanokat.
 4. Ha mindent elsajátítottál, megnézheted az e-könyvben található több mint 20 szappanreceptet. Azt is megtudhatod, hogyan fejlesztheted ki a saját receptjeidet a bőrödnek megfelelően. A hibaelhárítás is szerepel a könyvben, mivel a szappankészítés során néha elromolhatnak a dolgok.

Az Ön előnyei

 • Gyakorlati: rengeteg tipp és trükk a gyakorlatból.
 • Lépésről lépésre: Az alapokkal kezdünk, és lépésről lépésre haladunk előre.
 • Kipróbált és tesztelt receptek: A receptek mind kipróbáltak és teszteltek, és nagyszerű eredményeket hoznak.
 • Nagyszerű időmegtakarítás : Nem kell minden információt az interneten keresgélnie.
 • Azonnali kézbesítés: Az e-könyvet néhány perc alatt letöltheti, és máris kész az okostelefonjára, táblagépére vagy notebookjára. Nincs várakozási idő!
 • Nyomtatásra is van lehetőség: Mivel PDF-fájlról van szó, ki is nyomtathatja. Ez praktikus a jegyzetek készítéséhez.

Bónusz tartalom

A mintegy 200 oldalas Kreatív szappanok – könnyen elkészítheted magad című e-könyvön kívül a következő bónusz kiegészítőket is megkapod:

 • Színes szappanbanderollák a házi készítésű szappanok címkézéséhez
 • Klasszikus szappanszalagok a szappanjaidhoz

A banderolákat ingyenes PDF-fájlként kapod meg, hogy kinyomtathasd bónuszként az e-könyv mellé.

Kezdje el még ma elkészíteni saját szappanját

A Kreatív szappankészítés ekönyvet a vásárlást követő másodperceken belül megkapod e-mailben, de közvetlenül online is letöltheted! Nincs várakozási idő. A banderolákat is azonnal megkapod bónuszként.

Indulj el most a szappanfőző kalandodba. Töltsd le az e-könyvemet lépésről lépésre útmutatóval, nyersanyagportrékkal, receptekkel, tippekkel és trükkökkel, valamint az ingyenes bónusszal mindössze 11,95 euróért.

Ár 11,95 euró bónuszanyaggal együtt

Részlet a tartalomjegyzékből:

Tipp: Rendelje meg közvetlenül a szappankalkulátort!

A gyakorlati szappankalkulátort Excel-fájlként is megrendelheti.

Ez mindössze 6,95 euróba kerül.

A szappankalkulátorral kiszámíthatja, hogy 70 olaj, zsír és viasz esetén mennyi NaOH vagy KOH szükséges. Külön érdekességként a szappankalkulátor kiszámítja a vegyes szappanosításhoz szükséges mennyiségeket is.

Ha maga szeretne szappanokat készíteni, nem szabad nélkülöznie a szappankalkulátort!

A szappankalkulátort pedig itt szerezheti be: Szappankalkulátor azonnali letöltésre!