Termékek letöltése szappanok és kézzel készített kozmetikumok

Készítsen saját szappandobozokat és töltse le a címkéket

A szappanok és a barkácskozmetikumok letöltési termékei a címkék és a banderollák, valamint a dobozok, amelyek díszíthetik és feldobhatják a házi készítésű termékeket. Itt megtalálod az összes linket az ingyenes címkesablonjaimhoz, a hajtogatható dobozsablonokhoz és az utasításokat, amelyek segítségével különféle díszdobozokat, banderolákat és címkéket készíthetsz magadnak.

Kérjük, ossza meg ezt az oldalt a Facebookon, hogy más érdeklődőknek is lehetőséget adjon az ingyenesen letölthető termékek használatára. Ha van saját weboldala vagy blogja, kérjük, hivatkozzon erre az oldalra, hogy az olvasói is megtalálhassák és használhassák a letölthető termékeket.

Egyes csináld magad cikkekben különböző címkéket vagy más fájlokat adunk meg, amelyeket letölthetsz és felhasználhatsz házi készítésű termékek díszítésére. A kis ajakbalzsamdobozok címkéin kívül különböző sablonokat is rendelkezésre bocsátottam szappantartókhoz.

Mivel a jövőben is lesznek különböző letölthető termékek, az ingyenesen letölthető címkék és banderollák összefoglalóját itt találja. Ez a cikk folyamatosan frissül. Érdemes tehát gyakran visszanézni ide.

Szappantartók, banderollák és címkék – letölthető termékek

Minden sablon magáncélú felhasználásra használható. Kereskedelmi felhasználás nem megengedett. Szerzői jog © Stefanie Thiedig

Itt mutatom be a már megjelent DIY kozmetikai cikkeket a magáncélú felhasználásra letölthető termékekkel együtt. Minden egyes bekezdésben megtalálja a linket, amely az utasításokhoz vagy a megfelelő letöltési sablonhoz vezet.

Felhívom figyelmét, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem kínálok minden letölthető cikket ingyenesen. Ennek egyik oka, hogy az elmúlt hónapokban alig tudtam fedezni a weboldal költségeit. Sajnos a cookie-blokkolás, a GDPR és sok más akadály egyre nehezebbé teszi a weboldal üzemeltetőinek a bevételszerzést.

Ez a bevétel azonban fontos a weboldal fenntartásához, hiszen a weboldal üzemeltetőinek is vannak költségei, és rengeteg időt és energiát fordítanak arra, hogy a látogatóknak ingyenes, jó minőségű tartalmat nyújtsanak. Ezért vagyok jelenleg kénytelen kevesebb ingyenes elemet kínálni. Azonban továbbra is letölthetsz szappanszalagokat és címkéket. Sok még mindig ingyenes! Néhány azonban valamennyibe kerül. Ezek általában 1,50 euró és 2,95 euró közötti összegbe kerülnek. Természetesen a letöltött termékek közül is annyit menthetsz, szerkeszthetsz, használhatsz és nyomtathatsz, amennyit csak akarsz.

Minden egyes letöltéssel, amit megvásárolsz, támogatod az oldal folytatását!

Örülnék, ha megosztanád ezt a cikket és a többi oktatóanyagot és letöltési cikket a Facebookon. Ha valamelyik letöltési termékemet használod, egy link az oldalamra vagy az adott aloldalra szintén remek lenne.

Banderolák a fürdőcsokoládéhoz

A fürdőcsokoládé remekül néz ki, táplálja a bőrt, és kedves és népszerű házi ajándék a csokoládé- és fürdőrajongóknak. A barkácsolt fürdőcsokoládé különösen szépen mutat, ha csinos banderolába csomagolod.

A Fürdőcsokoládé szépen becsomagolva című cikkemben nemcsak a fürdőcsokoládé elkészítésének receptjét és útmutatóját találod, hanem három gyönyörű banderollát is, amelyeket ingyenesen letölthetsz és felhasználhatsz.

 

Címkék a dobozos ajakápolóhoz

Ez az ajakápoló bársonyosan puhává teszi az ajkadat. Könnyen elkészítheted magad, majd praktikus kis tégelyekbe töltheted. Az ajakbalzsamdobozok címkéi alkalmasak arra, hogy ezeket a kis csavaros tetejű dobozokat egy kicsit szebbé tegye.

A mentaolajjal, sheavajjal, napraforgóolajjal és méhviasszal készült receptet, valamint a letölthető címkéket a Készítsd el a saját menő ajakbalzsamodat című cikkben találod. Vagy közvetlenül innen töltheted le a címkéket a kis tégelyekhez: Töltse le a címkéket a Digistore-ból mindössze 1,95 €-ért

Szappanszalagok rózsaszappanokhoz

A rózsaszappanok nagyszerűek, jó illatúak és gyönyörűen néznek ki. Az ingyenes rózsaszappan-címkékkel jól becsomagolhatod a szappanokat, és minden fontos információt ráírhatsz.

Mivel mindenkinek más az ízlése, a Készítsd el saját rózsaszappanodat című cikkben rengeteg különböző szappanszalagot találsz, amelyeket ingyenesen letölthetsz.

Szappanbanderole levendulás szappanhoz

Aki saját szappanokat készít, az valószínűleg már készített levendulás szappant. A levendulás szappanok azért népszerűek, mert egyszerűen remek illatuk van. A levendulás szappant használhatod még a molyok elűzésére, bőröd ápolására és bőrirritációk kezelésére is.

Természetesen a levendulás szappanodnak jól is kell kinéznie. Ha teljesen természetesnek szereted, akkor biztosan tetszeni fog a klasszikus levendulás szappanbanderole. A banderole-t a Banderole egy levendulás szappanhoz című cikkben láthatod.

Banderole für Lavendelseife

Ha tetszik, közvetlenül a Digistore24 oldalon is megteheti, és mindössze 2,50 euróért megvásárolhatja a fájlt, és azonnal letöltheti. Természetesen a banderolákat annyiszor nyomtathatja ki, ahányszor csak akarja, és korlátlanul használhatja a házi készítésű levendulaszappanokhoz. Sok más nagyszerű banderolát is találsz ott a szappanjaidhoz.

És közvetlenül innen is letöltheted őket: Kattints ide a Digistore oldalra, ahonnan letöltheted a szappanbanderolákat.

A letölthető fájl PDF formátumban DIN A4-es oldalanként

Szappanbanderole mézes szappanhoz

A mézes szappan enyhe és kellemes a bőrön, gyengéden habzik és népszerű. A házilag készített mézes szappan azonban csak a hozzá illő banderollal mutat igazán jól.

Ez feldobja a mézes szappan megjelenését, és remek ajándék is. Természetesen a címkére is ráírhatod az összes fontos információt.

A letöltési linket és néhány további tippet a mézes szappankészítéshez a Mézes szappan banderole című cikkben találsz. Szeretné közvetlenül letölteni a banderolát? Akkor a Digistore-t is meglátogathatja azonnal: Kattintson ide a mézes szappan banderoláért!

Honigseife Banderole

Címke a terhességi balzsamhoz

Terhesnek lenni izgalmas és felejthetetlen. De van egy dolog, amitől a legtöbb nő retteg: A terhességi csíkok. Ezeket az erősen megnyúlt bőr okozza, ami szövetszakadáshoz és hegesedéshez vezet.

A striák nem tűnnek el, csupán halványabbak és simábbak lesznek. Ezért tanácsos a terhesség alatt gazdag bőrápoló terméket használni.

A naturseife-und-kosmetik.de barkácsáruház terhességi balzsamja természetes zsírokat és olajokat tartalmaz, amelyek rugalmasan tartják a bőrt, mélyen behatolnak, és így megelőzhetik a rettegett bőrrepedéseket. Elkészítheti saját terhességi balzsamját az utasításainkat követve, és letöltheti az ingyenes címkét, amelyet aztán felragaszthat a balzsamot tartalmazó tégelyre.

Kattintson ide a saját striás balzsam elkészítésének útmutatójáért és a címke letöltési linkjéért. Ezek a címkék továbbra is ingyenesen állnak rendelkezésedre!

Készítsd el a saját cellulit elleni olajodat

A saját cellulitiszellenes olajat is könnyen elkészítheted. Mivel a saját készítés során csak kiváló minőségű növényi olajokat és megfelelő illóolajokat használsz, a cellulit elleni olaj sokkal hatékonyabb, mint a szupermarketben kapható termékek.

Ebben a cikkben részletes útmutatót találsz a saját készítéshez, valamint információkat a megfelelő összetevőkről. Megtalálod a cellulitellenes olajod üvegére ragasztható címke letöltési linkjét is. Ezek a címkék továbbra is ingyenesen állnak rendelkezésedre!

Kertész szappan címke

A kertészszappan kiválóan alkalmas a kertészkedés utáni kéztisztításra. A speciális adalékanyagoknak köszönhetően ez a szappan még a legpiszkosabb kezet is megtisztítja a földtől, gyantától stb. A gyógynövények és illóolajok a kéz legkisebb sérüléseit is kezelik, a gyengéd szappan pedig még hidratál és hidratál is.

Akertészszappanokról itt írtamegy cikket: . A naturseife-und-kosmetik.de oldalon két receptet is talál a kertészszappanokhoz: Kertészszappan pálmaolajjal és itt a pálmaolaj nélküli változat. Természetesen egy szép címkét is találsz banderolaként a házi készítésű kertészszappanodhoz.

A címkét letöltheti és kinyomtathatja, majd a szappanra ragaszthatja. A banderole letöltési linkjét megtalálod a Tavaszi szappan banderolák című cikkben. Vagy ezen a linken keresztül közvetlenül a Digistore-ba is eljuthat.

Párnás dobozok DIY kozmetikumokhoz, mint például fürdősókhoz, szappanokhoz és társaikhoz.

Ha házi készítésű kozmetikumokat, például szappanokat, fürdősókat, fürdőcsokoládékat, tejfürdőket vagy pezsgőket szeretne ajándékozni, természetesen szépen szeretné becsomagolni őket. A szívből jövő ajándékot házi csomagolásba csomagoljuk. Ehhez használhatja a naturseife-und-kosmetik.de párnás dobozokat. Egyszerűen töltse le a párnás dobozok sablonjait, nyomtassa ki a sablonokat, és hajtogassa össze a dobozokat az utasításoknak megfelelően.

A letölthető sablonokat a Párnásdoboz sablonok az ajándékozáshoz címen találja. Három ingyenes sablon közül választhat.

Készítsen saját levendulás szappant és szappanszalagokat levendulához

Aligha van olyan ember, aki ne szeretné a levendula illatát. De a levendula nem csak jó illatú. A növénynek számos nagyon pozitív tulajdonsága van, mind a bőrre, mind a pszichére. Ezeket a pozitív tulajdonságokat a házi készítésű szappanodban is kihasználhatod, és mindenekelőtt élvezheted a szappan illatát. Ha levendula illóolajat használ levendulaszappanhoz, a szappan nem csak mosáskor lesz kellemes illatú. Az illatos levendulás szappannal a fürdőszobát is illatosíthatja.

Mivel a levendulás szappanok különösen népszerű szappanklasszikusok, itt találsz néhány levendulás szappanrudat, amit letölthetsz. Nézd meg a banderolákat, és töltsd le őket ingyenesen a Levendulás szappan DIY – Szappanbanderolák oldalról.

Masszázsolaj striák ellen

Természetes növényi olajokkal végzett rendszeres masszázsokkal a terhesség alatt is rugalmasan tarthatod bőrödet, mélyen táplálhatod és célzottan feszesítheted. A legjobb, ha saját magad készíted el a striák elleni olajat. Akkor biztos lehetsz benne, hogy a terhességi csíkok elleni olaj valóban rendkívül hatékony, tisztán természetes összetevőket tartalmaz.

A terhességi csíkok elleni olaj receptjét, részletes útmutatót és egyéb tippeket találsz a terhesség alatti bőrápoláshoz a Készítsd el magad a saját masszázsolajat a terhességi csíkok ellencímű cikkben. Ott találod az ápolóolaj címkéjének letöltési linkjét is, amelyet rá tudsz ragasztani a barkácsolt masszázsolajra.

DIY balzsam a terhességi csíkok ellen

A természetes, növényi alapanyagokból készült krémek és gyengéd balzsamok is remekül megelőzhetik a terhességi csíkokat. A naturseife-und-kosmetik.de oldalon két receptet talál a striák elleni krémekhez. Az egyik krém vízfázisú, a másik vízfázis nélküli. Mindkét recept azonban rendkívül hatékony olajokat és zsírokat tartalmaz, amelyek belülről táplálják és feszesítik a bőrt.

Ha pedig maga is szeretne ilyen balzsamot készíteni, miért ne tölthetné le a striás balzsam dobozához vagy tégelyéhez tartozó ingyenes címkét, és díszíthetné vele a csomagolást? A címkét, a recepteket és az útmutatót a Készítsd el magad a saját striák elleni balzsamodat című cikkben találod.

Készíts magadnak gazdag ajakbalzsamot

Egy ajakbalzsam minden kézitáskában ott a helye. Persze a legjobb, ha magad készíted el – bio növényi zsírokból és olajokból. De míg a hűsítő ajakbalzsam inkább nyárra való, addig ez a gazdag ajakbalzsam ideális télre. A hideg évszakban ugyanis gyakran kiszáradnak és kicserepesednek az ajkak.

A Naturseife-und-kosmetik.de oldalon a hideg évszakra tökéletes DIY ajakbalzsam receptet is talál. Ha pedig elkészítette a saját ajakápolóját, és tégelyekbe vagy ajakápolótubusokba töltötte, akkor azokat a hozzá illő címkékkel is feldíszítheti. Az ajakbalzsamcímkék sablonjai természetesen ingyenesek, és letölthetők a Készítsd el a saját gazdag ajakbalzsamodat című cikkből.

Téli szappanbanderolák

A téli és karácsonyi szezonhoz illően van néhány remek szappanbanderolám gazdag téli szappanokhoz vagy illatos karácsonyi szappanokhoz. A banderollák remekül alkalmasak ajándékozásra és a szappanok díszítésére. A szappanbanderollákat letöltheted a Készítsd el saját téli szappanjaidat című cikkből.

Készítsen saját fürdőtojást

Nem csak húsvétkor igazi szemet gyönyörködtetőek: néhány hozzávalóból könnyedén elkészítheted a saját fürdőtojásaidat, majd szépen becsomagolhatod őket. A fürdőtojások egyébként nem mások, mint gazdag fürdőbombák. A kerek formák helyett a fürdőbomba-keveréket tojásformákba nyomjuk.

A barkácsolt fürdőtojásokat tojástartó dobozokba csomagolhatja, majd felcímkézheti őket a banderollal. A fürdőtojásokhoz készült banderollákat ingyenesen letöltheti. Kattintson ide a Készítsd el saját magad a fürdőtojásokat című cikkért.

Készíts saját lábfürdő fürdőbombát

A hűsítő lábfürdő nyáron különösen jól esik. A Készítsd el saját magadnak a hűsítő lábfürdőbombákat című cikkben találsz egy egyszerű lábfürdőbomba receptet, valamint az ingyenesen kinyomtatható címkesablonokat is. Ezeket letöltheted, kinyomtathatod erős papírra, majd felhasználhatod például ajándékcímkeként.

Persze ehhez nem feltétlenül kell hűsítő fürdőbombákat készítened, hanem egy teljesen más recept alapján is készíthetsz DIY lábfürdőbombákat.

Vidám dizájnú szappandobozok

A szappantartó dobozaimmal szellősen és csinosan csomagolhatod a házi készítésű szappanokat. Két gyönyörű színben kaphatók, vagy az összecsukható dobozt használhatod kisebb szappanok, például vendégszappanok számára. Természetesen más tárgyak, például fürdőbombák is csomagolhatók beléjük. A szappanos dobozokat itt töltheti le.

Szappanpántok olívaolajos szappanhoz, rózsaszappanhoz és levendulás szappanhoz

Íme három új szappanszalag, amelyet ingyenesen letölthetsz a házi készítésű szappanjaidhoz. A szappanbanderollákat úgy terveztük, hogy ajándék szappanokhoz is tökéletesen megfeleljenek.

És mint mindig, most is ingyenesen letöltheted a szappanbanderolákat, és korlátozás nélkül használhatod őket magáncélra. A három letölthető banderolát a Letölthető szappanbanderolák című cikkben találod.

 

Készítsd el saját dezodorodat

A házi dezodor általában tisztán természetes összetevőkből készül. A naturseife-und-kosmetik.de oldalon különböző dezodorrecepteket talál. Az egyik recept a tipikus alumíniummentes dezodor recept szódabikarbónával és kókuszolajjal, a másik recept pedig egy aktív dezodorösszetevőt tartalmaz, amely véd az izzadás ellen.

Mindenképpen két szép címke áll készen a dezodoros tégelyekhez. Egyszerűen kinyomtathatod őket, és felragaszthatod a tégely fedelére. A címkéket a Készítsd el a saját dezodorodat című cikkben találod.

Készítsd el a saját szilárd samponodat

A szilárd sampon abszolút trendtermék! Tudásodtól és ügyességedtől függően a szilárd sampont a hajtípusodhoz igazíthatod. A szilárd sampon alapreceptjét az azonos című cikkben találod. Ott találod a címkesablonokat is, amelyeket természetesen letölthetsz és felhasználhatsz a samponos dobozok feliratozásához.

Egyszerűen készítsd el a saját samponodat, és spórolj meg nagy mennyiségű műanyaghulladékot. És itt van még egy előnye a szilárd samponnak: remekül használható utazáshoz, mert a szilárd sampon nem folyik ki!

Szappanos konyhai szappan

A konyhai szappan egy nagyszerű dolog. A DIY konyhaszappannal ugyanis különösen alaposan megtisztíthatod a kezed, és a rossz szagokat is száműzheted. Hiszen a hagyma, fokhagyma és hasonlók aprítása kellemetlen szagokat hagy az ujjaidon, amelyeket nem olyan könnyű lemosni. A kávés konyhaszappan segít semlegesíteni ezeket a szagokat.

És mivel a konyhai szappannak jól is kell kinéznie, a konyhai szappanhoz egy szappanbanderollal is ellátlak. Hol találod meg? A Szappanbanderole konyhai szappanhoz című cikkben.

Készítsd el a saját cukorradírodat

Nagyon egyszerű és kezdők számára nem bonyolult: a házi cukorradír. Ez a cukorradír még szilárd formában is készül. Jól néz ki, és különösen praktikus, mivel egyszerűen megfoghatja és eltávolíthatja az adagokat. Egy ilyen DIY cukorradír szilárd formában természetesen remek ajándék is.

Ha maga szeretné elkészíteni a cukorradírt, majd ajándékba adni, akkor kövesse útmutatásainkat. A cukorradírhoz letölthető megfelelő címkét, valamint a receptet és az útmutatót a DIY cukorradír cikkünkben találod.

 

Készítsen saját parfüm balzsamot

A parfümbalzsam egy igazán nagyszerű dolog. Kellemetlen szagok nélkül alkalmazhatod útközben, a kis tégelyek pedig tökéletesen elférnek a táskádban. A balzsam krémes állaga arra is kiváló, hogy a kedvenc illatodat mindenféle testrészre felvihesd.

És persze egy házi készítésű parfüm balzsam remek ajándék, lehetőleg szépen csomagolva, csinos tégelyekbe és felcímkézve. A DIY parfümbalzsamhoz természetesen itt, a naturseife-und-kosmetik.de oldalon ingyenesen és korlátozás nélkül, magáncélú felhasználásra kaphat címkét. A receptért, az utasításokért és a címkékért egyszerűen nézze meg a Készítsd el saját parfümbalzsamodat című cikket.

 

Szappanbanderolák házi készítésű szappanokhoz

Itt találsz egy válogatást a címkézéshez használható szappanpántjaimból. Gyönyörű színesek, bár van egy egyszerűbb változatom is, amiből választhatsz. Mint mindig, most is letöltheted a banderolákat, és felcímkézheted őket a házi készítésű szappanod nevével. A letöltéshez vezető linket itt találod: Szappanbanderollák címkézéshez.

a következő itt is érvényes: A felhasználás kizárólag magáncélra történik. Az összes sablon kereskedelmi felhasználása nem megengedett! Szerzői jog © Stefanie Thiedig

Ajándékdoboz sablon kinyomtatható és összehajtható

Ezeket a csinos dobozokat néhány egyszerű lépésben összehajtogathatja. Szeretné tudni, hogyan kell csinálni, és letölteni a hajtogatható dobozok ingyenes sablonjait? A kinyomtatható hajtogatódoboz sablonokról szóló cikkemet, hajtogatási útmutatót és tippeket a dobozok használatához itt találod.

Schachteln für Seifen

Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a kozmetikumok forgalomba hozatala bizonyos előírásokhoz kötött. Különösen annak, aki házi készítésű kozmetikumokat kíván értékesíteni, be kell tartania a vonatkozó előírásokat. Tudjon meg többet: Házi készítésű kozmetikumok értékesítése. A házi készítésű szappanok és egyéb kozmetikai termékek ajándékozása szintén forgalomba hozatalnak minősül, ezért a jogi irányelvek vonatkoznak rá. A kozmetikai termékek ajándékozását ezért mindig körültekintően kell végezni.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API