A szappankalkulátorral pillanatok alatt kiszámolhatjuk a megfelelő lúgmennyiséget, amikor szappant készítünk magunknak. A számológép használata a szappankészítéshez tulajdonképpen nélkülözhetetlen. Mert a kézzel való számolás időigényes és bonyolult. Használja helyette egyszerűen a naturseife-und-kosmetik.de szappankalkulátorát, mivel annak számos előnye van:

Seifenrechner_Vorschaubild

A lúgmennyiség kalkulátor nemcsak praktikus, hanem egyedülálló is: a mi kalkulátorunkkal még a vegyes szappanosításhoz szükséges NaOH/KOH mennyiségét is automatikusan és másodpercek alatt kiszámíthatja.

A szappankalkulátor offline is használható, ami hihetetlenül praktikus!

A szappankalkulátor a következő előnyökkel rendelkezik:

  1. Az Excel-kalkulátorral kiszámíthatja a KOH, a NaOH és akár a KOH/NaOH mennyiségét (vegyes szappanosítás). Egyszerűen válassza ki, hogy a szappant NaOH-val, KOH-val vagy mindkét anyaggal szeretné elkészíteni. Ezután megadhatja, hogy milyen legyen a NaOH és a KOH aránya. A szappankalkulátor most már teljesen automatikusan kiszámítja a szükséges mennyiségeket.
  2. A szappankalkulátor 70 különböző zsírt, olajat és viaszt tartalmaz. Ezek között természetesen megtalálhatók a leggyakoribb „standard olajok”, de kevésbé ismert olajok és zsírok is.
  3. A szappankalkulátor tartalmaz néhány olyan állati zsírt is, amelyek a legtöbb más szappankalkulátorban nem szerepelnek.
  4. Lehetősége van arra is, hogy növelje vagy csökkentse a folyadék mennyiségét.
  5. Válassza ki a kívánt szuperzsírosítás / lúghiányt, és hagyja, hogy a szappankalkulátor másodpercek alatt meghatározza a szükséges NaOH és folyadék mennyiségét.

És itt kapja meg a szappankalkulátort:

 

A kalkulátor számos olyan lehetőséget kínál, amit más szappankalkulátorok nem, és mindezt mindössze 6,95 euróért!

Követelmények: A természetes szappan és kozmetikumok szappankalkulátor jelenleg Windows Excelhez érhető el.

Feladás: A fizetés után közvetlenül a letöltési linkre irányítjuk, és AZONNAL letöltheti és elmentheti a praktikus és népszerű kalkulátort. A megadott e-mail címre egy e-mailt is kap, amely tartalmazza a számlát és a letöltés linkjét.

Fizetés: Gyors és egyszerűfizetés SEPA közvetlen átutalással, Pay Pal, hitelkártyával, SOFORT banki átutalással vagy előrefizetéssel/számlával.

 

Tipp: Nézze meg a szappanbanderollákat a rendelés során. Ezeket tetszés szerint használhatja, azonnal kinyomtathatja és tetszés szerint felhasználhatja.