Bőrápoló tejszappan, fiatalító növényi olajos szappan, tisztító sószappan vagy gyulladáscsökkentő sószappan – a szappanok sokat tehetnek bőrünkért. Ha pedig magunk készítjük a szappanokat, pontosan olyan mosószappanokat hozhatunk létre, amelyek jót tesznek a bőrünknek. De milyen olajok és zsírok kerülnek a szappanba? És hogyan készítsünk szappant pattanásos, neurodermitiszes vagy pikkelysömörös bőrre? Hogyan tápláljuk megfelelően a szappanrudat, és hogyan kapja az illatát? A Készítsd el a saját szappanodat című ebook választ ad ezekre és még sok más kérdésre.

Miért az ebook Készítsd el a saját szappanodat?

A szappanfőzés igazán nagyszerű hobbi. Ha még nincs tapasztalata a szappankészítésben, akkor tekintse meg alapművünket praktikus pdf formátumban. A mintegy 200 oldalon mindent megtudhat, amit a saját szappankészítésről tudni kell.

Az ebook előnye, hogy minden szükséges információt nagyon részletesen és jól strukturáltan tartalmaz. Így nem kell többé fáradoznia azzal, hogy fáradságos munkával az interneten keressen minden információt a szappankészítésről. Ehelyett azzal kezdem, hogy elmagyarázom, mi is az a szappan, miből készül, és hogyan készíthetünk otthon egyszerűen és biztonságosan szappant.

ebook Készítsd el a saját szappanodat – Tanuld meg, hogyan készítsd el a saját szappanodat ezzel az útmutatóval!

Seife selber machen

Do-it-yourself a trend! Az utóbbi években a natúrkozmetikai termékek saját készítése is nagyon népszerűvé vált. A szappankészítés különösen népszerű. Ennek oka, hogy a saját szappankészítés során szabadjára engedheted a kreativitásodat, és igazán nagyszerű termékeket készíthetsz. A természetes, házilag készített szappanok nemcsak jól néznek ki, hanem ápolják a bőrt is, és még az érzékeny bőr is jól tolerálja őket. Ha allergiás vagy, hajlamos vagy a száraz bőrre, pattanásoktól szenvedsz vagy más „bőrbetegséged” van, mindenképpen érdemes kipróbálnod a házilag készített természetes szappanokat. Mert a megfelelő összetevőkkel, amelyeket a bőrtípusnak megfelelően lehet kiválasztani, számos bőrprobléma kezelhető.

Még azok is profitálhatnak a saját maguk által készített természetes szappanokból, akik nagyon kritikusak, és nem akarnak minden terméket a bőrükhöz engedni. Talán Ön is vegán, és gondot okoz Önnek, hogy megfelelő kozmetikai termékeket találjon a boltokban? Akkor neked is érdemes elkezdened saját szappanokat készíteni, hiszen a kedvenc összetevőidből összeállíthatod a saját ápolószeredet – állati eredetű összetevők nélkül. Ne felejtse el, hogy a jó minőségű natúrkozmetikumok és biotermékek általában nagyon drágák. Ha saját szappanokat készítesz, akkor a kiváló minőségű termékek előnyeit élvezheted, és közben pénzt is spórolhatsz.

Az Ön előnyei

  • Gyakorlati: Sok tipp és trükk a gyakorlatból.
  • Lépésről lépésre : Az alapokkal kezdünk, és lépésről lépésre haladunk előre.
  • Kipróbált és tesztelt receptek: A receptek mind kipróbáltak és teszteltek, és nagyszerű eredményeket hoznak.
  • Nagyszerű időmegtakarítás : Nem kell minden információt az interneten keresgélnie.
  • Azonnali kézbesítés: Az e-könyvet néhány perc alatt letöltheti, és máris kész az okostelefonján, táblagépén vagy notebookján. Nincs várakozási idő!
  • Nyomtatásra is van lehetőség: Mivel PDF-fájlról van szó, ki is nyomtathatja. Ez praktikus a jegyzetek készítéséhez.

Bónusz tartalom

A mintegy 200 oldalas Kreatív szappanok – könnyen elkészítheted magad című e-könyvön kívül a következő bónusz kiegészítőket is megkapod:

  • Színes szappanbanderollák a házi készítésű szappanok címkézéséhez
  • Klasszikus szappanszalagok a szappanjaidhoz

A banderolákat ingyenes PDF-fájlként kapod meg, hogy az e-könyv mellé bónuszként kinyomtathasd.

Meggyőződtél? Akkor töltse le most a 200 oldalas „Kreatív szappanok, könnyen elkészítheted magad” című e-könyvet, és kezdje el még ma elkészíteni saját természetes szappanját:

Mennyibe kerül az e-könyv?

Vásárolja meg a 200 oldalas szappankészítési útmutatót a https://szappanszerelem.hu oldalon, mindössze 11,95 euróért:

 

Még nem győzte meg? Akkor olvasson tovább 🙂

Cover_HauptBook

Mint már említettük, a természetes szappanok tökéletesen alkalmazkodnak a saját bőrtípusodhoz. Nagyon száraz a bőre, vagy akár pikkelysömörben szenved? Akkor adjon extra adag ápolást a szappanjához (pl. nagy mennyiségű bio shea vajat), és ápolja bőrét tisztítás közben. Zsíros a bőre vagy pattanásoktól szenved? Ebben az esetben is hasznos lehet számodra a házi szappan! A sós szappanok például ideálisak a tisztátalan, zsíros bőr tisztítására. Ezeken a pozitívumokon kívül a saját szappankészítésnek van még egy döntő előnye: nagyon szórakoztató!

Az e-könyv valóban mindent leír, amit a saját szappankészítésről tudni kell. Különösen akkor, ha még soha nem készített szappant saját maga, az eBook ésszerű befektetés, amely nem hagy kérdéseket megválaszolatlanul. Ismerje meg az összes fontos tippet és trükköt. Miért vesződne tehát azzal, hogy az összes fontos információt összegyűjtse az internetről, ha mindezt egy áttekinthetően rendszerezett e-bookban is megkaphatja? Pontosan! Ha nincs kedve ehhez, akkor a legjobb helyen jár.

Vessen egy pillantást a tartalomjegyzékre:

Vásárolja meg most a szappankészítés 200 oldalas útmutatóját a https://szappanszerelem.hu oldalon:

 

ebook Készítsd el a saját szappanodat – a tartalomjegyzék

Megvásárolhatja a praktikus Excell szappankalkulátort is, amely néhány másodperc alatt kiszámítja a szappanreceptjéhez szükséges lúg mennyiségét. A szappankalkulátor a vegyes szappanosításhoz szükséges NaOH és KOH mennyiségek kiszámításához is használható.

És itt szerezheti be a szappankalkulátort: Szappankalkulátor azonnali letöltésre mindössze 6,95-ért!

Ebook DIY kozmetikumok ÚJ

Hogyan készíthetsz természetes, tápláló kozmetikumokat magad – tartósítószerek, szilikonolajok és paraffinolaj nélkül. Még teljesen tapasztalatlan vagy, ha saját kozmetikumok készítéséről van szó? Akkor ez a tökéletes útmutató az Ön számára. Mert ebben a könnyen olvasható ekönyvben a https://szappanszerelem.hu oldalról rengeteg nagyszerű receptet és útmutatót találsz a valódi, kézzel készített kozmetikumok elkészítéséhez. A gazdag testvajaktól kezdve az alumíniumsók nélküli természetes dezodorokon át a tápláló fürdőcsokoládékig.