Gisella Manske: Online shop ajánlás szappankészítés és kozmetika

Vásároljon szappankészítéshez szükséges kiegészítőket

Rohstoffe

Már bemutattam a Dragonspice boltot, amely különösen jó, ha illóolajokat, olcsó zsírokat és olajokat, valamint különböző gyógynövényeket keres. A Dragonspice mellett más online boltok is kínálnak termékeket a saját szappankészítéshez és kozmetikumokhoz. Ezeket az üzleteket szeretném egyenként bemutatni. A jelenlegi helyzetre való tekintettel ma a Gisella Manske üzletről fogok beszélni, ahol az illóolajoktól kezdve a csomagolásig mindent megvásárolhatsz.

Gisella Manske választéka

Mint mondtam, a GM-ben tényleg mindent megtalálsz, amit a szíved kíván. Legyen szó gyönyörű szappanformákról, olajokról és zsírokról, tartósítószerekről, olajokról, hámlasztókról, tejporról stb. mindig mindent megtaláltam ott, amit rendelni akartam. A termékek egy része még olcsóbb is, mint a hasonló boltokban, és különböző kiszerelések közül lehet választani. A zsírokat például akár 25 kg-os kiszerelésben is lehet kapni, de ez bizonyára inkább a kereskedelmi főzdék számára érdekes. Aki kereskedelmileg dolgozik, vagy szeretne, az keresse fel Manske asszonyt személyesen. A nagybevásárlók számára általában vannak speciális árlisták.

Szolgáltatás és teljesítmény

RohstoffeMa kaptam egy csomagot Gisella Manske-tól és kellemesen meglepődtem. Valószínűleg több mint egy év telt el az utolsó rendelésem óta, így a különbség azonnal észrevehető volt. Régebben néha olyan csomagokat kaptam, amelyek régi újságpapírral voltak kitömve, ami nem tetszett (nem akarok másoknak szemetet kidobni). A termékek nem mindig voltak olyanoo jól csomagolva. Egyszer citromsavat rendeltem, és a vékony zacskó, amibe csomagolták, eltört. Ez bosszantott, mivel ez tényleg a rossz csomagolásnak volt köszönhető. Akkoriban nem tűnt olyan profinak. Mivel azonban a Gisella Manske egyszerűen nagyszerű választékkal rendelkezik, most újra tőlük rendeltem, és nem bántam meg! Tényleg sok minden változott, így az üzlet pozitív irányba fejlődött. Az alapanyagok csomagolása tiszta, jó minőségű és szerintem nem is lehetne jobb. A számla jó minőségű papírra van nyomtatva, ezért is jó benyomást kelt. Minden alapanyag sértetlenül és szakszerűen csomagolva érkezett meg 😉 Szerintem ez igazán nagyszerű volt.

A kommunikáció is jó (de ez is pozitív volt korábban). Kb. 5 nap után érdeklődtem, hogy mikorra várható a csomag átvétele és nagyon gyorsan választ kaptam. Ezzel el is érkeztünk egy kis kritikai ponthoz: a szállítási időhöz. Körülbelül egy hétbe telik (a fizetés beérkezésétől számítva), mire a csomag megérkezik.

Amit szintén kicsit bosszantónak találok, hogy az 5,50 eurós szállítási költséget csak 250 euró feletti rendelés esetén (Németországon belül) elengedik. Ennyit általában nem szokás rendelni, így a szállítási költséget általában magának kell fizetnie. Kicsit jobban tetszik a
a Dragonspice
szolgáltatása , mivel a szállítási költségek amúgy is alacsonyabbak, és már 60 eurós rendelési értéktől elengedik. A Dragonspice emellett többféle fizetési mód közül is választhat, és a második rendeléstől kezdve akár számlával is fizethetsz. A Gisella Manske ezzel szemben előre, bankkártyával vagy Giropay-vel történő fizetést kínál.

Következtetés az üzletről

A termékkínálat éppoly lenyűgöző, mint a csomagolás és a kommunikáció. Az egyetlen dolog, amivel számolnia kell, az a feladás ideje, mivel egyhetes szállítási idővel kell számolnia. A szállítási költségek sem tetszenek. A GM még mindig az egyik kedvenc online boltom a Dragonspice mellett a keverőanyagok és szappankészítő termékek terén.

Kiegészítés 31.10.13

Még egy kiegészítést kell tennem, mert tegnap újabb csomagot kaptam a GM-től. Ezúttal Giropay-vel fizettem és egy napon belül el is küldték a csomagot. Szóval ezúttal nagyon gyors volt (valószínűleg attól is függ, hogy van-e raktáron az áru). Ezúttal azonban rengeteg újság és reklámújság volt a csomagomban a padding…… számára. Lehet, hogy érzékeny vagyok, de egyszerűen nem szeretem az ilyesmit.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

1 Comment

  1. Ich finde es gut wenn Zeitungspapier als Packmaterial verwendet wird, das zeigt einfach dass der Versender Umweltbewusst ist. Neues Packmaterial produziert einfach unmengen an zusätzlichem Müll. Ebenso freue ich mich wenn die Rechnung auf grauem ungebleichten Receyclingpapier gedruckt ist.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Badekugeln selber machen | Naturseife und Kosmetik selber machen
  2. Bodymelts oder Massagebutter selber machen | Naturseife und Kosmetik selber machen

Comments are closed.