The Pinkbox – Hagyja, hogy meglepjük Önt kiváló minőségű szépségápolási termékekkel

Pinkbox - mindenkinek, aki szereti a meglepetéseket és a kozmetikumokat

PinkboxHa szereted a meglepetéseket, kedveled a kiváló minőségű szépségápolási termékeket, és szeretsz új dolgokat kipróbálni, akkor mindenképpen érdemes megrendelned egy Pinkboxot. A Pinkbox rendszeresen szállít új szépségápolási termékeket közvetlenül az ajtódba. Az izgalmas az, hogy nem tudhatod, mit találsz a legújabb Pinkboxban. Így a meglepetés minden alkalommal nagyszerű, és hihetetlenül izgalmas is kinyitni a dobozt. Általában már napokkal előre várod az új dobozt, és alig várod, hogy megérkezzen. És még ha van is olyan termék a Pinkboxban, ami nem tetszik, az sem nagy baj: a termékek értéke mindig meghaladja a kifizetett árat, néha jelentősen.

Milyen meglepetések találhatók a Pinkboxban

Természetesen lehetetlen pontosan megmondani, mert akkor már nem lennének meglepetések. A Pinkbox azonban ismert és népszerű gyártókkal és szépségipari cégekkel működik együtt, ezért olyan márkák termékeit találjuk a dobozában , mint a LUSH, Malu Wilz, Merz Spezial, Orient Argania, Schwarzkopf, Sexy Skin, tetesept, Dr Lüderitz Natúrkozmetikum, adidas, Aok és még sok-sok más. Minden doboz 5 kiválasztott kozmetikai terméket, különböző mintákat és egy nagyszerű magazint tartalmaz.

Mennyibe kerül a Pinkbox és hogyan lehet hozzájutni?

A dobozt olyan gyakran kaphatod meg, amilyen gyakran csak szeretnéd, akár csak egyszer, akár rendszeresen. Az egyes dobozok azonban annál olcsóbbak lesznek, minél gyakrabban szeretnéd megkapni őket. A Pinkbox rajongói biztosan rögtön a 12 hónapos előfizetést választják, míg a szkeptikusok először egy dobozt vesznek. Ezek közül a modellek közül választhat:

 • Pinkbox havi előfizetés: A doboz havonta egyszer ingyenesen és automatikusan érkezik haza. Ha már nem szeretné igénybe venni a szolgáltatást, egyszerűen és kényelmesen lemondhatja az előfizetést az ügyfélszámláján keresztül. Én magam is többször megtettem már ezt, és nincs semmi buktató 🙂 Remekül működik. A havi doboz ebben az esetben 13,95 euróba kerül,
 • Pinkbox három hónapos előfizetés: Minden hónap elején megkapod a Pinkboxot három hónapra. Ennél az előfizetésnél sem fizetsz szállítási költséget. Az előfizetés 3 hónap után automatikusan megszűnik, ezért ideális ajándékba. A teljes ár 41,85 euró, így az egyes dobozok ára is 13,95 euró.
 • Pinkbox hathavi előfizetés: A dobozt minden hónap elején, hat hónapon keresztül küldjük ki. Természetesen ingyenesen érkezik, és mindig rengeteg nagyszerű terméket tartalmaz. A doboz egyenkénti megvásárlásához képest ezzel a lehetőséggel 5%-ot spórolsz, így az egyéni doboz csak 13,25 €-ba kerül (teljes ár 79,52 €).
 • Pinkbox tizenkét hónapos előfizetés: Ezzel az előfizetéssel egy éven keresztül minden hónapban várhatod a teljes Pinkboxot, és csak 11,86 €-t kell fizetned az egyes dobozért. Ez tehát a legolcsóbb megoldás. Ez az előfizetés ráadásul automatikusan megszűnik, így nem kell gondolkodni a lemondáson.

Fedezze fel az utalványokat, promóciókat és még többet

Az első Pinkbox megvásárlásakor jelenleg 5 eurót spórolhatsz. Kattints tehát a bannerre, és rendeld meg Pinkboxodat, mielőtt a kedvezmény lejár:

Pink Box Beautyabo

Hogyan szerezzen ingyenes Pinkboxot?

Az egyes Pinkboxokban található termékeket online lehet értékelni a saját ügyfélfiókján keresztül. A Pinkbox csapata ezt a tevékenységet úgynevezett Pink Pontokkal jutalmazza. Minden egyes értékelésért 2 Pink Pontot írnak jóvá az ügyfélszámlán. Pinkboxonként összesen 12 Pink Pont gyűjthető. Ezeket a Pink Pontokat nem csak a termékek értékelésével lehet megszerezni, hanem akkor is, ha sikeresen ajánlja barátait, rokonait és ismerőseit, és ők is úgy döntenek, hogy Pinkboxot vásárolnak. Közvetlenül ezzel a reklámkampánnyal 10 Pink Pontot gyűjthetsz. Amint összegyűjtöttél összesen 100 pontot, kapsz egy ingyenes Pinkboxot.

A Pinkbox előnyei

 • A doboz már több millió vásárlót tett boldoggá
 • A Pinkbox ideális ajándék minden szépségrajongó számára
 • Nem kell szállítási költséget fizetnie
 • A meglepetés hatása és a következő doboz iránti izgalom nagyszerű
 • A dobozok nem „szemetet” tartalmaznak, hanem kiváló minőségű termékeket nagyszerű márkáktól
 • Ha szorgalmasan gyűjti a pontokat, ingyen kaphat Pinkboxot
 • Mindig vannak nagyszerű kiegészítő dobozok és különleges ajánlatok, amelyeket felfedezhetsz

És most jó szórakozást az első Pinkboxodban lévő termékek megrendeléséhez, felfedezéséhez és teszteléséhez 🙂Pinkbox_Gutschein

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API