Ho levelek – Illóolaj

Ho levél illóolaj

Ätherisches Öl Agarholz Ho-Blätteröl

Talán Ön is hallott már a ho levélolajról. De érdemes közelebbről is megnézni a ho levél illóolajat. A fahéj- és kámforfélék családjába tartozó ho fák leveleinek illata állítólag erősíti a lelket, erősíti az immunrendszert, csökkenti a szorongást és a stresszt. A Ho levél illóolaj fürdőkben és masszázskészítményekben is használható, hogy kihasználhassuk a testre és a lélekre gyakorolt pozitív hatásait.

Ho levél illóolaj – Ho levelek (Cinamommum camphora)

A shiu fa Kínában nő, és a levelekből kinyert olaja rózsafa illatú és enyhén édeskés, ezért gyakran használják a kozmetikai iparban, parfümökben, fürdőkben és masszázsolajokban. A bőrre kenve (mindig más olajokkal hígítva) segít erősíteni a kötőszövetet, valamint nyugtató és pihentető hatású. Emellett erősíti az immunrendszert, és átsegít minket a megfázásos időszakon, mivel vírusellenes és antibakteriális hatású.

Tipp: A ho levél illóolaj a szantálfával és a gerániummal együtt remek illatanyag a házi készítésű fürdőadalékokban. Adjunk például két-három csepp ho leaf illóolajat ugyanennyi szantálfával és gerániummal együtt körülbelül 100 ml mandulaolajhoz. Ebből a keverékből egy kis csipetnyit közvetlenül a meleg fürdővízbe is adhat.

Amit még tudnod kell

Harmónia más illatokkal: A ho levél illóolaj harmonizál a citrusfélékkel, a virágos illatokkal és a szantálfával.

Használat az illatlámpában: Szorongás, depresszív hangulat és kiégés esetén ajánlott. Felemelő és élénkítő hatású.

Használat bőrápolásban: A Ho faolaj minden bőrtípusra alkalmas, táplálja és védi a bőrt a mindennapok stresszétől.

Kérjük, mindig olvassa el a „Mit kell figyelembe venni az illóolajok használatakor” című cikket, mielőtt valamelyik olajat használná!

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API