Jó webáruház az önkeverők számára

Összetevők rendelése

Shopempfehlung

Ma egy olyan webáruházat szeretnék bemutatni nektek, amelynél én magam is többször vásároltam már, és mindig elégedett voltam. Ez a „Dragonspice.de” bolt. Különösen tetszik a nagy termékválaszték és a viszonylag alacsony árak. A termékek minősége is jó, sőt, a legtöbb terméket bio minőségben is megvásárolhatja. Aki rendszeresen készít saját szappant, keveri a kozmetikumokat, vagy készít arcmaszkokat és egyéb termékeket, mindenképpen nézzen be a boltba. A Dragonspice nem csak a keveréshez szükséges kiegészítőket, hanem különböző gyógykenőcsöket, orvosságokat, táplálékkiegészítőket, gyógynövényeket és teákat is kínál. Szokatlan, máshol nehezen fellelhető termékeket is kínálnak itt.

Mit jelent a DragonspiceShopempfehlungpice kínál a saját szappankészítéshez?

Azok, akik gyakran készítenek maguknak szappant, a Dragonspice-nál nagy kiszerelésű csomagokat és tartályokat is találnak különböző alapanyagokból. De azok a kezdők is megtalálják a boltban, akik maguk szeretnék kipróbálni a szappankészítést. A legtöbb termék kis mennyiségben is megvásárolható, és nagyon kedvező áron. Az üzletben a következő termékeket kínálják a saját szappankészítéshez:

 • Növényi olajok hagyományos és bio minőségben
 • Zsírok, vajak és viaszok hagyományos és bio minőségben
 • Különböző gyógynövények igen nagy választéka
 • Gyümölcspor a natúr szappan természetes színezéséhez
 • Illatolajok szappanfőzőkhöz (speciális illatolajok természetes szappanokhoz)
 • Illóolajok hatalmas választéka, A-tól Z-ig kategorizálva
 • Hidrolátok és növényi vizek
 • Növényi kivonatok
 • szárított virágok a természetes szappan díszítéséhez
 • Csomagolás
 • kész természetes szappanok

Készítsünk saját arcmaszkokat, bőrradírokat és egyéb kozmetikumokat

Ha saját krémeket szeretne készíteni, vagy saját arcmaszkokat és bőrradírokat szeretne készíteni, az üzletben biztosan megtalálja, amit keres. A Dragonspice nemcsak a fent említett termékeket kínálja, hanem emulgeálószereket, felületaktív anyagokat, alkoholokat, liposzómákat, zselésítő anyagokat, tartósítószereket, kivonatokat és még sok mást is. Ha szeretné kipróbálni magát a saját kozmetikumok készítésében, különböző késztermékeket is vásárolhat, és más összetevőket is hozzáadhat hozzájuk.

A Dragonspice szolgáltatása

A legfontosabb rendelési szempontokat itt foglaltam össze, hogy ne kelljen sokáig keresgélnie az üzletben. A megrendelt termékekért a következő módokon fizethetsz:

 1. Közvetlen beszedési megbízás (Németország)
 2. Paypal
 3. Előre fizetés banki átutalással
 4. Utánvétel (30 euró áruértéktől)
 5. Hitelkártya (20 euró áruértéktől, csak Németországon kívüli vásárlók számára)
 6. Azonnali banki átutalás (Németország, Ausztria)
 7. Vásárlás számlára, általában a 2. rendeléstől kezdve lehetséges

Ami a cikkek kiszállítását illeti, körülbelül 3-5 nappal kell számolnia. A szállítást a DHL vagy a DPD végzi, nagy mennyiség esetén a szállítmányozó (kereskedelmi szappanfőzők). Németországon belül 60 euró feletti rendelés esetén a 3,90 eurós szállítási költséget elengedjük. Érdemes tehát kicsit többet rendelni vagy másokkal összefogni. A szállítási költségek más országokba lépcsőzetesek:

Európa (Ausztria, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Liechtenstein)

 • Áruk értéke 0-180 euró: 9,70 euró
 • 180 eurónál nagyobb értékű áruk: ingyenes szállítás

Európa többi része 9,70 euró

Kereskedelmi szappanfőzők szervizelése

Azok, akik saját szappant készítenek és árusítanak, szintén rendelhetnek a Dragonspice-tól. Különösen a zsírok és olajok viszonylag olcsón vásárolhatók nagy mennyiségben. Könnyedén küldhetnek Önnek 25 kg-os vagy annál nagyobb dobozokat és tartályokat, és tudomásom szerint a Dragonspice-tól megkapja a szükséges nyersanyagtanúsítványokat is.

Ha most kíváncsi lettél, és szeretnéd közelebbről is megnézni a boltot, kattints a következő bannerre, hogy közvetlenül a Dragonspice oldalára lépj:

Werbung

Jó szórakozást a vásárláshoz és a felfedezéshez 😉

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API