Egyszerűen készítsen saját kreatív szappanokat – az e-book

Egyszerűen készítsen saját szappant

ebook Kreative Seifen einfach selber machen
Ratgeber Seifenherstellung

Most lehetőséged van letölteni az ebookomat Készítsd el a saját szappanodat néhány perc alatt. Az átfogó ebook Kreative Seifen einfach selber machen több hónapos munkával készült, és tartalmazza mindazt a tudást, amit a szappankészítésről át tudok adni. Tudjon meg mindent a szappanokról és arról, hogyan készítse el őket lépésről lépésre.

A Kreatív szappanok könnyen magadnak ebook itt van! A szappankészítésről szólókönyvom ahttps://szappanszerelem.hu oldalon most már nagyon átfogó, és minden információt tartalmaz, amire szüksége van a szappankészítéssel kapcsolatban.

ebook Készítsd el a saját szappanodat

A Készítsd el a saját szappanodat című ebookomból megtudhatod, hogyan készülnek a szappanok, milyen összetevőkre és eszközökre van szükség, és hogyan tudod magad élvezettel elkészíteni az első szappanodat.

Először is mindent megtudhatsz a szappan összetevőiről részletes alapanyag-portrékkal. Képekkel mutatom meg, hogyan készítheted el a saját szappanodat, és részletesen elmagyarázom, hogyan kell biztonságosan elkészíteni a lúgot.

Természetesen a szappanreceptek is szerepelnek. A Kreatív szappanok – könnyen elkészítheted magad című ebookban található szappanreceptek kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmasak. Például a különböző márványozási technikákhoz is találsz útmutatást az ebookban.

Az ebook teljes tartalomjegyzékét itt is megtekintheti:

ebook Készíts magadnak szappant tartalomjegyzéket

Az útmutató mintegy 200 oldalból áll! Az összes létező e-könyvet egy fájlban foglaltam össze, így a Kreative Seifen einfach selber machen című ebook a következő útmutatókat tartalmazza:

  1. ebook az illóolajokról és gyógynövényekről
  2. ebook a zsírokról, olajokról és viaszokról
  3. a nagy szappanreceptek ebook
Seifenbücher

Ezen az ebookon több hónapig dolgoztam a szövegírói munkám mellett. Nagyon fontos volt számomra, hogy a terjedelmes témát érthetően írjam le. Így a kezdők számára igazán könnyűvé válik a témával való ismerkedés.

Ehhez először is leírom, hogy mik azok a szappanok, miből készülnek és milyen előnyeik vannak. Az ebookban egy nagyon terjedelmes nyersanyagokkal foglalkozó részt is találsz. Ebben részletesen ismertetem a szappanokban felhasználható zsírokat, olajokat és viaszokat. Ezekkel a nyersanyagleírásokkal mindenki a bőrtípusának megfelelő szappant készíthet.

Azt is megtudhatja, hogy milyen adalékanyagokat használhat a szappanban, és hogyan adhat a szappanjának szép formát. Hogyan illatosítják a szappanokat? Hogyan színezik őket? És mit teszel, ha valami elromlik, amikor magad készíted a szappant? Hogyan készíthetek saját szappanrecepteket, és mikor használhatom fel a házi készítésű szappanomat? Mire kell figyelnem? Mire van egyáltalán szükségem ahhoz, hogy otthon elkészíthessem a saját szappanomatomat? És hogyan készíthetem el a lúgot biztonságosan és félelem nélkül? Vagy talán még lúg nélkül is lehetséges?

A kezdőknek rengeteg kérdésük van, és egy olyan útmutató, amely lépésről lépésre mindent elmagyaráz, már az elején rengeteg időt takarít meg. Hiszen rendkívül fárasztó az interneten utánanézni a szappankészítéssel kapcsolatos összes információnak.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API