DIY kozmetikumok – ajándékok a barkácsolóknak

Készítsen saját kozmetikumokat

Ajkápolás DIY
Készítsd el saját ajakbalzsamodat Címkék

Közeledik a karácsony, és valószínűleg sokan már azon gondolkodnak, hogy mit adjanak szeretteiknek. Ebben a cikkben ezért szeretnék bemutatni néhány olyan ajándékötletet, amelyeknek a kreatív emberek biztosan örülnek. Találsz ajándékötleteket gyerekeknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A DIY kozmetikai készletektől kezdve az ismeretterjesztő könyvekig:

DIY kozmetikai könyvek és ajándékkészletek

Valószínűleg ismer néhány kreatív embert, akik szeretnek maguk készíteni dolgokat. Ezeknek az embereknek igazán nagyszerű dolog a DIY kozmetikai szettek és a témával foglalkozó könyvek. Egy újabb pár zokni vagy egy újabb sál helyett mindig találhatsz valami teljesen újat a karácsonyfa alatt.

Itt válogattam össze néhány DIY kozmetikai készletet és hozzá illő könyvet:

DIY kozmetikai készlet kreatív embereknek

A DIY kozmetikai készletek igazán praktikusak, hiszen tartalmazzák a DIY kozmetikai projekthez szükséges összes hozzávalót és kiegészítőt. És mivel a házi készítésű kozmetikumok mostanában nagyon divatosak, és a trend amúgy is a természetes termékek felé mutat, egy ilyen DIY kozmetikai készlet remek ajándékötlet fiatal lányoknak, fiatal nőknek és férfiaknak, és persze bárkinek, aki szeret maga készíteni és kreatív.

Közelebbről is megnéztem a Naissance barkácskészleteit, és úgy gondolom, hogy igazán nagyszerű ajándék. Egy szépen csomagolt dobozt kapsz, amiben minden benne van, ami a barkácsprojekthez szükséges.

Természetesen ez tartalmazza a lépésről-lépésre történő útmutatót, valamint a hozzávalókat, pipettákat, tégelyeket és minden mást, amire szükséged van. Jól el tudom képzelni, hogy sok kreatív ember örülne egy ilyen készletnek.

A DIY kozmetikai ajakbalzsam készlet tartalmazza az útmutatót, méhviaszt, kókuszolajat, kakaóvajat, körömvirágolajat, ajakbalzsam tégelyeket és a szükséges kiegészítőket.

A termék reklámpartnere**

[amazon box=”B01M62EU2Z”]

Különösen tetszik, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, a minőségre, a környezetbarátságra és a tisztességes kereskedelemre. A készletek azért is nagyszerűek, mert csak annyi alapanyagot szállítanak, amennyi a DIY kozmetikai projekthez szükséges. Mert őszintén szólva, biztosan tudod, hogy van ez: általában túl ambiciózus vagy, és aztán a szükségesnél több alapanyagot vásárolsz. Később pedig egyszerűen kidobsz egy csomót, hiszen a zsírok, olajok stb. nem tartanak örökké.

Az ilyen barkácskészletek ideálisak mindazoknak, akik csak néha-néha szeretnének valamit maguk készíteni.

A készletekből más DIY kozmetikai projektek is vannak, például a DIY fürdőbomba készlet, a saját fürdőbombák készítéséhez szükséges készlet és a DIY arcmaszkok készlet:

The Glow Box

Itt jön az ideális ajándék mindazoknak, akiket érdekel a saját natúrkozmetikumok készítése. Ez a készlet különösen a fiatal nők számára vonzó, akik talán már ismerik a The Glow-t néhány magazinból.

Ez a barkácsdoboz tartalmaz egy kísérő könyvet, teljesen praktikus receptkártyákat használati utasításokkal és egy mérőkanalas készletet.

Mindent egy gyönyörű kartondobozban szállítunk.

És itt szeretném bemutatni nektek egy másik nagy barkács kozmetikai készletet. Ez egy átfogó kezdő szett, rengeteg kiegészítővel, zsírokkal és olajokkal, receptkatalógussal és használati utasítással a natúrkozmetikumok elkészítéséhez. Ebben a nagy csomagban többek között mangóvaj, kakaóvaj és sheavaj, lanolin, aludttejes szappan, méhviasz, levendula- és rózsaszirmok, körömvirág- és kamillaszirmok, mandulaolaj, szőlőmagolaj és még sok minden más található.

[amazon box=”B01J0COL7Q”]

Készítsen saját gyertyákat

Szintén nagyon szépen elkészítheted magad: DIY gyertyák. És ha eddig nem tudtad, hogyan kell ezt csinálni, akkor egy DIY gyertya készletnek örülni fogsz. Egy ilyen készlet ugyanis mindent tartalmaz, ami a saját gyertyák elkészítéséhez szükséges. A Queta készlet például gyertyaolvasztó csészéből, keverőkanálból, kanócból, kanócból, gyertyatartóból, tartóból, matricákból, méhviaszból, illóolajokból és festékekből áll. A készletet díszdobozba csomagolták.

A DIY kozmetikai készlet gyerekeknek

A Galileo Lab szett a saját kozmetikumok elkészítéséről és természetesen a kipróbálásról és kísérletezésről szól. Ez egy olyan kísérleti készlet, amellyel a 8 éves és idősebb gyerekek saját kozmetikumokat készíthetnek, és persze sokat tanulhatnak az összetételükről. A készlet tartalmaz üvegeket, tégelyeket, keverő kiegészítőket, krémalapokat, illatanyagokat és még sok mást.

Szerintem a készlet igazán nagyszerű, hiszen a gyerekek érdekes és játékos módon kísérletezhetnek, és később igazán szép eredményt kapnak.

Abszolút ajánlható készlet ajándékba kíváncsi gyerekeknek.

Ugyanezen márkáktól sok más nagyszerű dolgot is találhatsz. Például a parfümlabor, amellyel fürdősókat, parfümöket, potpourrikat, légfrissítőket és még szilárd parfümöt is készíthetsz. A szépséglabor is nagyon jól fog jönni a lányok körében.

Meg kell mondjam, nagyon meglepett a gyerekeknek szánt DIY kozmetikai szettek nagy választéka. Ez azt mutatja, hogy a barkácsolás jelenleg igazi trend.

Egy könyv mindig működik – DIY kozmetikai könyvek

A könyvek mindig nagyszerű ajándékok, esetleg még az egyik DIY kozmetikai készlet kiegészítőjeként is. A DIY trendnek megfelelően valóban nagyon széles a választék a saját kozmetikumok készítéséről szóló könyvekből.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*