Készítsen saját címkéket fürdőtermékekhez és szappanokhoz

Címkék természetes szappanokhoz és házi készítésű kozmetikumokhoz

Tegnap kaptam az ötödik megkeresést a fürdőrudacskák, a fürdőszívek, a fürdőrudak és a vendégszappanok címkéivel kapcsolatban. A kérdések mindig arra vonatkoztak, hogy hogyan csinálnám a „lyukat a gyűrűvel”😉 Nos, ez nagyon egyszerű, és szeretném elmagyarázni nektek:

Először is, vastagabb/erősebb papírt használtam, mert így sokkal jobb minőségűek lesznek a címkék, mint az egyszerű nyomtatópapírral. Szerettem volna hangsúlyozni a termékek természetességét, ezért bézs vagy natúr színű papírt választottam. Az erősség/vastagság 160g/m2 , ami szerintem ideális. Ez a papír számos más színben is kapható (csak kattints a képre):

Címkézés és címkék nyomtatása

A címkék természetesen tetszés szerint felcímkézhetők, ez nem jelenthet problémát. Ha azonban a fürdőtermékeket vagy a házi készítésű szappanokat ajándékba szeretné adni, én az összetevőket is feltüntetném (ezek könnyen elhelyezhetők a hátoldalon) és rövid használati utasításokat is.

És hogyan kerül a címkére a „gyűrűs lyuk”?

Ez is rendkívül egyszerű. Egyszerűen nyomtasd ki a címkét a kívánt méretben, vágd méretre, majd használj lyukasztót. Lyukasszon lyukat a címkén ott, ahol később a gyűrűt szeretné elhelyezni. A legnehezebbnek azt találtam, hogy a kis címke közepét pontosan eltaláljam. Ha ezt megtette, használhat egyszerű lyukasztó fogót vagy szegecselő fogót és a megfelelő szemeket. A fogók általában többféle rögzítéssel rendelkeznek, így a lyukméretet vagy a szemek méretét a címke méretéhez igazíthatja. A fűzőlyukak két részből állnak, amelyeket a fogóval egyszerűen össze kell nyomni.

Amint látja, az egész teljesen egyszerű, mégis jól néz ki, és megakadályozza a lyukak kiszakadását is. a szemlyukakat a termékeihez is igazíthatja, hiszen nemcsak különböző méretekben, hanem sokféle színben is kaphatók.

És itt van még néhány példa a lyukasztó fogókra és a fűzőlyukakra. A képekre kattintva közvetlenül is megrendelheti az anyagokat:

És ez így nézhet ki:

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API