Szappancsomagolás: sablon szappanos dobozokhoz

Készíts saját szappant és csomagold stílusosan - DIY kozmetikumok

Ha saját szappant készít, természetesen szépen szeretné csomagolni. Különösen, ha a szappant ajándékba szánja, a szép csomagolás vagy a szappanbanderollák keresettek. Itt különböző nyomtatási sablonokat talál, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen hajtogathatja a szappancsomagolást. Természetesen a csomagolás másra is használható.

Szappancsomagolás

Ezekkel a csinos szappanos dobozokkal szappanokat csomagolhatsz. A sablonokat innen ingyenesen letöltheted.

A házi készítésű szappanok a legszebb ajándékok közé tartoznak: illatos ápolás, amely kényezteti a testet és a lelket. A„Kreatív szappanok – könnyen elkészítheted magad” című e-könyvünkből megtudhatod, hogyan készíthetsz szappant magadnak.

De mi a legjobb és legpraktikusabb módja a szappanok csomagolásának? Mit kell szem előtt tartani a szappanok csomagolásakor, hogy a házilag készített természetes szappanok ne izzadjanak vagy ne avasodjanak meg? Ráadásul szépen is kell kinéznie..

Szappancsomagolás – mindig a lehető leglevegősebben

Az érlelt szappanrudak csomagolásakor egy dolog különösen fontos: a natúr szappanokat mindig a lehető leglégáteresztőbb csomagolásba kell csomagolni. Ha a fürdőbombákat a legjobb PP fóliába csomagolni, ez a fajta csomagolás a szappanok esetében nem megfelelő. A szappannak képesnek kell lennie lélegezni. Ellenkező esetben izzadni kezd, és a szappan eltarthatósága csökken. Ha természetes szappanját fóliába szeretné csomagolni, ezért mindig celofánfóliát használjon. Ez légáteresztő, ezért ideális a házilag készített természetes szappanokhoz.

Hajtogasson saját szappanos dobozokat papírból és kartonból

Seifenschachteln_VerpackungsideeA celofánfóliába csomagolás nagyszerű alternatívája a papírból vagy kartonból készült, önhajtogatott szappandoboz. A megfelelő sablonok kinyomtatásával gyorsan és egyszerűen elkészíthető. A stílusos és eredeti csomagolás garantált! A szappanokat dekoratívan be lehet csomagolni a kis dobozokba fából készült gyapjúba, kis masnival átkötni, és az ajándék máris tökéletesen és szeretettel csomagolva van!

A papírból és kartonból készült csomagolással óvjuk a környezetet – és ha ilyen szépen néz ki, duplán szép!

Szögletes szappanos dobozok fedéllel

Seifenschachtel türkis mit Faltl inien> Erős papírból készült (300g)

Ez a sablon ideális az erős (agyag) papírra való egyszerű nyomtatáshoz.

Vágd ki, hajtogasd össze és ragaszd a patentokra – és máris kész a kis dobozod! Beletehetsz egy praktikus szappant, és a dobozt a házi készítésű szappannal együtt ajándékozhatod.

extra stabil kartondobozban

Seifenschachtel Vorlage pinkydottsHa egy stabilabb változatot szeretne, választhatja ezt a sablont: Először nyomtasd ki normál A4-es papírra, ragaszd vékony kartonra, és csak ezután vágd ki. A széleket hajtogasd össze egy hajtogatócsonttal, és ragaszd össze a patentokat.

Egyébként: A régi kartondobozok, amelyek egyébként a kukában végeznék, így új célt tölthetnek be!

Kis doboz szappanszíveknek

Seifenschachtel SEIFE mit FaltlinienEz a doboz tökéletesen alkalmas kis vendégszappanok, öntött szappanok vagy szappanszívek számára. Egyszerűen, ragasztás nélkül összerakható: Hajtsa fel mind a négy patentot, tegye a szív alakú végek fölé a két végét a résekkel – kész!

Ez a csomagolás ideális a kis, házi készítésű szappangömbökhöz is, amelyeket akár saját maga is elkészíthet a gyerekekkel. Nagyszerű ajándék a nagyszülőknek.

A szappanos dobozokat pedig itt töltheted le:

Csak válassza ki a kívánt sablont, kattintson rá, töltse le és nyomtassa ki. A szappandobozok magáncélra is felhasználhatók.

[wpfilebase tag=file id=5 /]

[wpfilebase tag=file id=6 /]

[wpfilebase tag=file id=7 /]

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API