Szappanformák karácsonyi szappanokhoz

A legszebb szappanformák a karácsonyi szezonra

Seifenformen für Weihnachtsseifen
Kép Carla Röblitz itt Pixabay

Karácsonykor a házi készítésű szappannak nemcsak illatoznia kell, hanem karácsonyosan is kell kinéznie. Ehhez ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy a házi készítésű szappanrudat megfelelő formába öntsük. Számos nagyszerű szappanforma létezik a karácsonyi szappanokhoz. A karácsonyi motívumokkal ellátott egyedi szappanformák különösen alkalmasak.

A házi készítésű karácsonyi szappanok megfelelő formába hozása

Ha karácsonyi témájú szappant szeretne készíteni, egy jó szappanforma nagyszerű munkát végezhet. Nem kell mindig olajokból, zsírokból és lúgból kézzel főzött szappant készíteni. Az öntött szappanok és az átlátszó szappanok is ideálisak az ilyen szappanformákhoz. Az öntött szappanok remek lehetőséget nyújtanak a gyerekekkel való szappankészítésre. Igazából csak egy átlátszó vagy fehér öntőszappanra, különböző színekre és megfelelő formákra van szükség.

Bár régebben meglehetősen ritkák voltak, ma már nagyszerű szappanformákat is kaphatunk egyedi szappanokhoz és praktikus szilikonformákat tömbszappanokhoz a tipikus olajokból, zsírokból és szódabikarbónából készült természetes szappanokhoz.

Szappanformák karácsonyi szappanokhoz – szilikonformák karácsonyi mintákban

A karácsonyi szappanformákhoz való szappanformák nagyon széles választékát kínáljuk a szilikonformákból, amelyeket többnyire sütéshez szánunk. Ezek a karácsonyi motívumokkal ellátott szilikonformák azonban mindenféle kézzel készített szappan elkészítéséhez tökéletesek. A szilikonformák nagyon jó választásnak bizonyulnak, ha saját maga készít szappant, mivel a rugalmas formákból később könnyen ki lehet formázni a szappanrudakat. A motívumok hatalmas választékából is választhat, így minden szappanprojekthez biztosan találunk megfelelőt. Legyen szó akár a Mikulásról, a Krisztus gyermekről, a karácsonyfáról, az angyalról vagy az ajándékról – a praktikus szilikon szappanformákkal igazán nagyszerű szappanokat készíthet.

3D szappanformák mint szappanformák a karácsonyi szappanok számára

A 3D szappanformák egy nagyszerű dolog. A bárány például népszerű, és gyakran használják a juhtejes szappanoknál. A kutyák és macskák szintén nagyszerűek az állatbarátok számára. A 3D karácsonyfaformák, a fenyőtobozok vagy az angyalok azonban természetesen különösen alkalmasak karácsonyi szappanformákhoz. Az egyedi formák ára talán egy kis hátrányt jelent. Ha ugyanis egyszerre több gyönyörű 3D-s szappant szeretne készíteni, akkor természetesen sok egyedi formát kell vásárolnia. Bár vannak olcsóbb formák is, a legtöbb 3D szappanforma darabja több mint 10 euróba kerül.

A klasszikus blokk alakú

Nincs is jobb, mint egy tömbből vágott, praktikus szappan. Az ilyen szappanok karácsonyi hatást is kelthetnek, ha karácsonyi illatot adunk hozzá, vagy a tömböt gyógynövényekkel vagy fűszerekkel díszítjük. A karácsonyi szappant például karácsonyi illóolajjal illatosíthatja. Vagy használhat mandarin vagy narancs és fahéj illóolajok keverékét. Ezeket a szappanokat karácsonyi szappanos dobozokba csomagolhatja, vagy készíthet karácsonyi motívummal díszített banderollt a szappanrudak számára.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*