Készíts saját téli szappanokat

Készíts saját szappant karácsonyra

Seifenbanderolen

A karácsony gyorsan közeledik. Ha tehát idén kézzel készített természetes szappanokat szeretne az ünnepi időszakra, nem érdemes túl sokáig várnia az elkészítésükkel. A karácsonyi szappanoknak és a természetes téli szappanoknak a lehető leggazdagabbnak kell lenniük, hogy optimális ápolást nyújtsanak a száraz téli bőrnek. A karácsonyi illatok és csomagolások biztosítják, hogy a téli szappanok is tökéletesen illeszkedjenek az évszakhoz.

Készítsen saját téli szappanokat – készítsen saját szappanokat az ünnepi szezonra

Legyen szó kézzel készített szappannyakláncról, egy gyönyörű, tömbből kivágott szappanról vagy karácsonyi formába öntött szappanról, valóban számos lehetőség áll azok rendelkezésére, akik saját maguk szeretnék elkészíteni szappanjaikat a karácsonyi szezonra. Ha a gyerekekkel együtt szeretne karácsonyi szappant készíteni, akkor az olvasztott szappanok és a szappanláncok különösen alkalmasak ajándéknak. Az olvasztott szappanból gyönyörű formázott szappanok vagy szappangömbök készíthetők. A szappanláncokat viszont maradék szappanokból kötik össze élénk színekben, és elsősorban a fürdőszoba dekorációs elemeként használják.

Persze különösen szép, ha a szappan nemcsak jól néz ki, hanem karácsonyi illatú is. Ha illóolajokról van szó, jól működnek a fahéjkéregolaj, a narancs és a gyömbér keverékei, valamint a mandarin és a vanília vagy a mandarin és a fahéj kombinációja. Ha nem szeretnél magaddal kísérletezni, természetesen használhatsz parfümolajokat is. Különleges karácsonyi szappanillatokat kínál például a Gracefruit. Illóolajok nagyon nagy választékát találod a Dragonspice-nál.

Ez a banner közvetlenül a Dragonspice oldalára visz:

Dragonspice Naturwaren

A szappanok csomagolása – A szappanok csomagolása

Ha a szappan ajándékba kerül, a csomagolás természetesen legalább olyan fontos, mint a karácsonyi illat és a szappan kialakítása. A házi készítésű szappant például becsomagolhatja celofánfóliába, és ajándékszalagot is adhat hozzá. A csomagolásra szép szappanos dobozok is alkalmasak.

Természetesnek tűnik, ha a szappanrudat rafiaszalaggal tekerjük be, és alá egy fahéjrudat vagy egy szelet szárított narancsot tekerünk.

A szappanbanderollák szintén alkalmasak a szappan becsomagolására. Elkészítheti őket saját maga, vagy egyszerűen letöltheti szappanbanderolláinkat. Nem kell mást tennie, mint kinyomtatni, kivágni és a szappan köré tekerni – és máris kész a házi készítésű karácsonyi ajándék! A gyönyörű banderolákat a Digistore-ból töltheti le, jelenleg akciós karácsonyi áron, 1,95 euróért!

Itt pedig egyenesen a karácsonyi szappanbanderolákhoz juthatsz el: Gyönyörű szappanbanderolák karácsonyi szappanokhoz letölthetőek!

Figyelem: Szeretnél házi készítésű szappant ajándékozni? Akkor kérjük, nézze meg ezt a cikket a jogi vonatkozásokról.

Kattintson ide a letöltéshez: Letöltés termékek DIY kozmetikumok.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API