Alapos tisztítás a ragyogó arcbőrért

Készítsen saját arcmaszkot

Az alapos tisztítás az arcápolás mindenek felett álló eszköze, ez egyértelmű. Ahhoz, hogy a bőr valóban pórusokig tiszta legyen, és sima és ragyogó legyen, mindig a bőrtípusának megfelelő tisztítószert használjon, például arcszappant, tisztító gélt vagy enyhe lemosó krémet. Az arcszappanok használatakor fontos, hogy a lehető leghidratálóbbak legyenek, hogy a bőr ne száradjon ki, és jól ápolják. A tejes szappanok és az erősen szuperzsírosított só- és sós szappanok például ideálisak az arctisztításhoz. E termékek tisztító hatásának fokozására a BABOR márka mostantól kínálja a tisztítókefét.

Ez a gyengéd tisztítókefe szonikus technológiával működik, amely támogatja az arc tisztítását. Emellett gyengéd hámlasztó hatása is érezhető, amely enyhén hidratálja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és simává, puhává teszi az arcbőrt.

És így optimalizálja az arctisztítást

A BABOR tisztítókefével történő tisztításkor a bőrtípusának megfelelő tisztítószert kell választania. A száraz bőrnek előnyösek az erős zsírtalanító felületaktív anyagok nélküli enyhe szappanok vagy tisztító krémek. A zsíros és kombinált bőr tisztítása sós szappannal vagy tisztító géllel történhet. Minden más bőrtípus esetében jól kenhető szappan vagy más tisztítószer ajánlott. A tisztítókefe bármilyen termékkel használható, beleértve a hámlasztó terméket is. Először a kiválasztott tisztítószert a szokásos módon vigye fel a nedvesített arcbőrre, és alaposan oszlassa el az egész arcon. Ezután a BABOR tisztítókefét felveheti és gyengéd, körkörös mozdulatokkal végigsimíthat az arcbőrön. Amint az arc teljesen megtisztult, a szappan vagy tisztítógél maradványait bő, langyos vízzel eltávolíthatja.

Következő ápolás

A tisztítókefét egyszerűen folyó víz alatt lehet megtisztítani, hogy eltávolítsuk a maradék szennyeződéseket. Természetesen a tisztítás intenzívebb, ha a sörtéket egy kis szappannal habosítjuk. Ez nemcsak az arcot tisztítja meg mélyen a pórusokig, hanem a BABOR tisztítókefét is. Az arc most már jól hidratált és készen áll a későbbi ápolásra. Ideális esetben most egy házi készítésű arcmaszkot vagy egy gazdag hidratáló krémet alkalmazzon. Előtte használhat tonikot vagy alternatívaként természetes hidrolit, hogy egyszerre frissítse és táplálja a bőrt.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API