eBooks Készítsen saját szappant

Készítse el saját karácsonyi ajándékait most

Szeretne saját szappanokat készíteni? Akkor nézze meg a természetes szappanok és kozmetikumok ebookot. Ez egy igazán átfogó útmutató a szappankészítéshez, rengeteg remek recepttel, márványozási útmutatóval, illusztrált lépésről-lépésre útmutatóval és még sok mással.

Készítsen saját szappant az ebook segítségével

Tanulja meg, hogyan készítsen otthon szappant a szappankészítésről szóló e-bookom segítségével. Az e-könyvek lépésről-lépésre útmutatásokat tartalmaznak, amelyek pontosan elmagyarázzák, hogyan kell biztonságosan szappant készíteni. Azzal kezdem, hogy elmagyarázom, milyen összetevőkre van szükség a természetes szappanok készítéséhez. Az alapanyagportrékban részletes leírást találsz a szappan alapvető összetevőiről, valamint a szappanban található adalékanyagokról. Az illóolajokról szóló fejezet is különösen nagy terjedelmű. Leírja a különböző illóolajokat és azok használatát a kozmetikumokban és a szappankészítésben.

A hidegkeverés és a forró szappanosítás különböző lépésről-lépésre történő útmutatásai mellett a fő e-könyv rengeteg szappanreceptet is tartalmaz, és elmagyarázza a márványozási technikákat.

Mindent megtudhat a tejszappanokról, a sószappanokról, a sós szappanokról, a hajszappanokról és más különleges szappanokról is. Az átfogó szappankészítő ebook mintegy 200 oldalból áll.

Szeretné letölteni az ebookot? Akkor nézze meg a tartalmat: Kreatív szappanok készítése saját kezűleg.

e-könyvek akciós áron

Jelenleg a Kreatív szappankészítés, a Szappanmárványozás és design és a Tejszappankészítés című ekönyveket 13,95 €, 11,95 € és 6,95 € áron kínálom. Mivel lassan közeledik a karácsony, és sok új embernek kellene lelkesednie ezért a hobbiról, 2014. szeptember 23-tól különleges ajánlatot indítok. Ennek az akciónak a keretében az összes e-könyvet karácsony előtti különleges áron szerezheti be! A Kreative Seifen einfach selber machen című e-könyv mindössze 9,99 €-ért lesz elérhető. A Márványozás és szappantervezés című eKönyv csak 8,95 € lesz. A harmadik eBook, a Saját tejszappanok készítése pedig verhetetlenül olcsón, 5,49 €-ért kapható.

Az akció 2014.09.23-tól 2014.10.10-ig bezárólag érvényes. Az akció már lejárt.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API