Gondozás természetes módon

Bőrápolás mesterséges adalékanyagok nélkül

Jojobaolaj a kozmetikumokban

A kozmetikumokkal kapcsolatban természetesen fontos Önnek, hogy a termékek a lehető legtermészetesebbek legyenek, hogy ne használjanak állatkísérleteket, és hogy a kozmetikai termékek hatékonyak és jól tolerálhatók legyenek. A tartósítószerek hiánya szintén kiemelkedő szempont. Ezért jó, hogy ma már számos nagyszerű natúrkozmetikum márka és online bolt kínál éppen ilyen termékeket. Az egyik ilyen a Rosental.

Tiszta natúrkozmetikumok, tiszta összetevők és tisztességes körülmények között

Be kell vallanom, hogy egészen mostanáig nem ismertem a Rosentalt. De miután rábukkantam a márka online boltjára, nagyon izgatott lettem. A Rosental a tiszta natúrkozmetikumokra összpontosít, részben egzotikus növények aktív erejével. Magától értetődik, hogy a cég nem használ állatkísérleteket, parabéneket, szulfátokat, illatanyagokat, színezékeket, mesterséges adalékanyagokat, sőt, még hozzáadott tartósítószereket sem. Bár a termékek szavatossági ideje kissé korlátozott, valóban tiszta, természetes kozmetikumokat kapunk, káros összetevők nélkül.

Ahogyan azt a házi kozmetikumokból tudjuk, a Rosental kozmetikumok is több hónapig, akár 12 hónap körüli ideig is eltarthatók. A tartósítószerek hiánya ellenére ez egy tisztességes eltarthatósági idő. Elvégre ennyi idő alatt úgyis elhasználja a kozmetikumokat.

A vállalat számára az is fontos, hogy tisztességes munkakörülményeket biztosítson. Ennek érdekében a Rosental a termelők támogatására és a beszállítók szigorú kiválasztására is támaszkodik.

Száraz, érzékeny vagy zsíros bőr – természetes kozmetikumok minden bőrtípusra

Természetesen minden bőrtípusra találsz termékeket az üzletben. Zsíros bőrre például ott van az agyagmaszk. Természetes avokádóolajjal hidratálja a bőrt. A hialuronsav extra adag nedvességet biztosít a zsíros bőrnek, amely gyakran kiszárad. Az uborka és a kelkáposzta egyrészt nyugtatja a bőrt, másrészt megakadályozza a további szennyeződéseket. A méregtelenítő maszk tehát ápoltnak hagyja a bőrt, és mégis megakadályozza a mitesszerek kialakulását. Érdekesnek találom a Rosental szérumait is. Van például egy C-vitaminos szérum a ragyogó bőrért és egy hialuronsavas szérum az intenzív hidratálásért.

Tartozékok és kiegészítők

Legyen szó Beauty Blenderről, Jade Rollerről vagy Gua Sha-ról, először meg kellett ismerkednem azzal, hogy pontosan mik is ezek a termékek. A Beauty Blender egy környezetbarát sminkszivacs, amellyel nagyon takarékosan lehet sminkelni.

A Gua Sha alatt egy praktikus rózsakvarc követ találsz, amellyel célzott arcmasszázzsal serkentheted a bőr keringését és öngyógyító erejét.

A jáde görgők pedig többek között hegyikristályból, rózsakvarcból, ametisztből vagy dalmát kőből készült praktikus görgők. Ezek a görgők célzott arcmasszázshoz használhatók. Gyengéden keringetik a bőrt, elvezetik a nyirokot, valamint erősítő és helyreállító hatásúak.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*