Készítsen saját gyengéd tisztító olajat

DIY tisztító olaj

Készítsen saját tisztító olajat

A saját tisztítóolaj készítése nagyon egyszerű. A megfelelő keverékkel néhány perc alatt gyengéd tisztítószert készíthet. Itt megtudhatod, hogyan készíthetsz saját tisztítóolajat, és milyen olajok alkalmasak a bőrtípusodhoz.

Készítse el saját tisztítóolaját

A tisztítóolaj nagyon gyengéden tisztíthatja a száraz és érett bőrt. A ricinusolajnak pórustisztító tulajdonságokat tulajdonítanak. A mandulaolaj ideális alapolaj, amely jól tolerálható és segít a tápláló tisztításban. Ha a bőr nagyon száraz, a mandulaolaj jól alkalmazható. Ha a bőr enyhén száraz, akkor a sárgabarackmagolajjal is megbirkózhat alapolajként. Ebben az esetben egyszerűen cserélje ki a receptben a mandulaolajat sárgabarackmagolajra. A jojobaolaj képes szabályozni a nedvesség egyensúlyát, és simává, puhává teszi a bőrt. Nagyon jól tolerálható, antiallergén és mélyen behatol a bőrbe. A jojobaolaj nem komedogén növényi olaj. Ezért a foltokra hajlamos bőr számára a legmegfelelőbb olaj. Az E-vitamin antioxidánsként működik a készítményben, ami azt jelenti, hogy megakadályozza a növényi olajok túl gyors avasodását. Emellett nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik a bőr számára. Állítólag képes csökkenteni az öregségi foltokat, enyhíti a viszketést és ellensúlyozza a bőr korai öregedését.

Készítsd el saját magadnak a tisztítóolajat – az összetevők:

  • 50 ml mandulaolaj
  • 30 ml jojobaolaj
  • 20 ml ricinusolaj
  • 2 csepp E-vitamin (nem kötelező)

Hogyan készítsd el?

  1. Mérjük ki az olajokat, és keverjük össze egy kis Pohárba.
  2. Adjuk hozzá az E-vitamint, és keverjük össze az olajokat addig keverjük, amíg össze nem keverednek.
  3. Öntse a tisztító olajat egy borostyánszínű üvegbe cseppentős pipettás kupakkal.

Az eredmény:

Tisztító, tápláló, nyugtató és hidratáló tisztítóolaj, amely hidratáló tisztítóolaj, amely még a bőr öregedését is megelőzheti. A Alkalmazása ideális, különösen este, lefekvés előtt. Könnyedén nedvesítse be az arcát arcát kissé a tisztításhoz, majd vigyen fel néhány cseppet az olajból a kezére, és lassan és alaposan masszírozza a tisztító olajat a bőrbe. Most vegye egy flanelt, nedvesítse meg meleg vízzel, és óvatosan nyomja meg a meleg mosdókendőt a meleg flanelt finoman az arcára. Ha van ideje, akkor feküdjön le a flanellel, és hagyja rajta az olajat még 15 percig áztassa be. Ezután a meleg kendővel óvatosan csepegtesse le az olajat lecsepegtetjük.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*