A tejszappanok előnyei és hogyan készítsd el őket magadnak

Tejszappanok készítése - íme hogyan

Vorteile Milchseifen Seifen mit Wasserreduktion
Seifen mit Wasserreduktion für festere Stangen

A tejszappanok népszerűek a bojlerek és a szappanfelhasználók körében. Számos előnyük van a hagyományos szappanokkal szemben. A tejszappanok előnyei közé tartozik krémességük, jó bőrkompatibilitásuk és magas ápolási potenciáljuk. Ennek ellenére nem mindenki mer tejszappanokat készíteni. Ennek oka, hogy a gyártási folyamat némileg eltér a hagyományos természetes szappanokétól.

A tejszappanok előnyei – készítsen saját maga tejszappant

A legtöbb ember, aki rendszeresen használ természetes szappanokat, tudja, hogy a tejszappanok különösen táplálóak a bőr számára, és még az érzékeny, igénybevett és beteg bőr is jól tűri őket. A tejszappanok ugyanakkor nagyon krémes, gazdag és kellemes habot is képeznek, amely nem hasonlítható össze más természetes szappanok habjával. Sokan mondják, hogy „ha egyszer tejszappant használtál, nem akarsz majd más szappant”. Rengeteg okunk van tehát arra, hogy minél hamarabb elkezdjünk tejszappant készíteni.

A tejszappanok előnyei ellenére sok főző visszariad a tejszappankészítéstől. Ennek oka, hogy a tejszappanok főzésénél számos dolgot figyelembe kell venni. Különböző módszerek állnak rendelkezésünkre ahhoz is, hogy mi magunk készítsünk tejszappanokat. Ezek közé tartozik a két meleg eljárás(tejpor és tejtermékek) és a hideg eljárás. Ha nem megfelelően végezzük, a tejszappan is gyorsan használhatatlanná válik. Ennek ellenére érdemes saját magunknak tejszappanokat készíteni. És ha megismerkedik a témával, rájön, hogy a tejszappanok készítése nem is olyan bonyolult.

eBook „Tejszappanok készítése”

Mivel a tejszappanok népszerű téma, és sok kérdés merült fel velük kapcsolatban, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy újabb e-bookot: Saját tejszappanok készítése. Ez az eBook nem tér ki a szappankészítés alapjaira. Az eBook ezért minden olyan szappankészítő számára alkalmas, aki már készített legalább egy természetes szappant. Ezért ez egy kiegészítő könyv a„Kreatív szappanok, könnyen elkészítheted magad” című átfogó e-könyvünkhöz.

A „Készítsd el saját magad a tejes szappanokat” című eKönyv tartalma

  • Mik azok a tejszappanok?Milchseifen_Cover 1
  • A tejszappanok előnyei
  • A gyártási folyamat és a különböző gyártási módszerek
  • Melyik bőrtípushoz milyen típusú tej alkalmas
  • A különböző gyártási módszerek illusztrált útmutatói
  • Tejszappanok vegánok számára
  • Tippek és trükkök
  • Receptek másolására és kísérletezésre

Ha kíváncsi vagy, és hamarosan szeretnéd elkészíteni a saját tejszappanjaidat, itt találsz további információkat, és letöltheted az e-bookot:

Készítsd el a saját tejszappanjaidat – az eKönyv


Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API