Készíts saját habfürdő tojást

DIY kozmetikumok - készíts saját fürdőbombákat

Badebomben selber machen
Készítsd el saját fürdőtojásodat

Húsvéti tojások másképp! Idén a húsvéti nyuszi egészen különleges húsvéti tojásokat hoz: kalóriamentes, színes, illatos és buborékos! Ezek a színes fürdőtojások minden wellness-rajongónak szórakoztató gegek! Akár ajándékként a húsvéti kávéra, akár a saját fürdőszobádba, az eredmény nagyszerűen és művészien néz ki, és igazán könnyen elkészíthető! Itt megtudhatod, hogyan készítsd el te is a színes fürdőtojásokat.

Készítsd el saját magad a fürdőtojásokat – könnyen elkészíthető

DIY KosmetikA fürdőtojás mindössze néhány hozzávalóból és néhány egyszerű lépésben készül. A tojásokban található citromsav egyébként remek pezsgő hatást kelt a fürdővízben! Letölthető címkesablonunkkal a fürdő-tojások stílusos húsvéti csomagolást kapnak – egyszerűen nyomtassa ki A4-es papírra, vágja ki, helyezze körbe a tojásdobozon, és rögzítse az alján egy kis ragasztószalaggal!

A formához: Dekoratív műanyag tojások

A saját fürdőtojások készítése elvileg nagyon egyszerű. Úgy készülnek, mint a tipikus fürdőgolyók. De hogyan kapja meg a fürdő tojások formáját? Ez a kérdés gyorsan megválaszolható: Ehhez használjunk dekoratív műanyag húsvéti tojásokat (eredetileg akasztásra), amelyek húsvét előtt néhány centért bármelyik drogériában vagy kézművesboltban kaphatók. A tojásokat kis ollóval óvatosan hosszában kettévágjuk, hogy két héj keletkezzen.

Készítsd el magadnak a fürdő tojásokat – hozzávalók 6 fürdő tojáshoz

  • 200 g szódabikarbóna
  • 100 g citromsav por alakban
  • 100 g kukoricaliszt
  • 100 g kókuszolaj (palmin)
  • Illóolaj vagy illóolajok
  • Élelmiszer-színezék
  • Penész: Műanyag tojás
  • Tojásdoboz
  • Címke sablon kinyomtatva

Készítsd el saját magadnak a fürdő tojásokat – Így készülnek

① Tegyük a kókuszolajat egy tálba, és melegítsük vízforralóban, amíg folyékony lesz.

② Keverd össze a por hozzávalóit (szódabikarbóna, kukoricaliszt, citromsav) egy másik tálban.

③ Most adjuk hozzá a kókuszolajat a porkeverékhez. Keverje jól össze, hogy krémes keveréket kapjon!

④ Ha kívánja, adjon hozzá néhány csepp parfümolajat (ügyeljen arra, hogy csak kozmetikumokban engedélyezett parfümolajat használjon).

⑤ Tegyen kb. 2 evőkanálnyit a keverékből egy külön tálba, és keverje össze néhány csepp ételfestékkel.

⑥ Öntse a színezett keveréket a formába: Egyszerre csak egy tojás felét töltse meg, majd nyomja össze erősen a két felét.

Tipp: Ha a keverék még túl folyós, tegye rövid időre a hűtőszekrénybe – ettől a kókuszzsír szilárdabb lesz, és könnyebb lesz a formába tölteni.

⑦ Tegyük a hűtőbe kb. 10 percre. Ezután óvatosan lazítsa meg a két tojáshéjat. Ez az!

Jöhet a húsvét!

Banderole a DIY fürdőtojásokhoz

Badeeier selber machenA házi készítésű fürdőtojások természetesen nagyszerű ajándék húsvétkor.

Az ajándék akkor mutat igazán jól, ha szépen be is van csomagolva. Ezért adom itt a fürdőtojásokhoz való banderollát, ami természetesen ingyenes.

Magánhasználatra letöltheted a banderole sablonját, majd kinyomtathatod a szükséges mennyiséget. A DIY fürdőtojásokat csomagold tojástartó dobozba, hogy biztonságban legyenek a töréstől.

Egyszerűen helyezze a banderollát a karton köré, és rögzítse ragasztószalaggal.

Megjegyzés: A naturseife-und-kosmetik.de oldalról letölthető termékek kizárólag magáncélú felhasználásra szolgálnak, és nem adhatók tovább. Szívesen megosztja ezt az oldalt, hivatkozik rá, vagy továbbítja a letöltési cikkek áttekintésének linkjét. A letöltési termékek áttekintését az ingyenes letöltési termékek kategóriában is megtalálja.

És itt van a banderole linkje: Egyszerűen kattintson és töltse le:

[wpfilebase tag=file id=24 /]

Utasítások a fürdőtermékek saját magad elkészítéséhez

Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőtojások kicsit keményebbek és masszívabbak legyenek, egyszerűen használj kókuszolaj helyett kakaóvajat. A fürdőtojásokat a lehető leghidegebben kell tárolni: kérjük, ne tárolja meleg autóban, és ne tegye ki közvetlen napfénynek. Ha a fürdőszobában szeretné elhelyezni a házi készítésű fürdőtojásokat, a legjobb, ha légmentesen záródó üvegekben tárolja őket. Így nemcsak szépen néznek ki, hanem különösen sokáig elállnak.

Egy másik módja a fürdőtojások elkészítésének a következő recept: készítsd el saját magad a pezsgőfürdőbombákat. A keverék egy kicsit porosabb, így az akril tojások segítségével közvetlenül szilárd fürdőtojásokká préselhető. Egyszerűen nyomja össze a keveréket erősen a két akril tojás fél közé. Az így kapott fürdőtojást ezután egy tojástartóba helyezheti, hogy teljesen megkeményedjen.

Badeeier selber machen

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API