Ideális csomagolás szappanok, fürdőbombák és egyéb barkácskozmetikumok számára

Készítsen és csomagoljon saját szappant

Selbst gemachte Kosmetik verschenken Verpackungen für Seifen
Szappan ajándékozása megengedett

A kézzel készített kozmetikai termékek, például a szappanok, fürdőgolyók, fürdőcsokoládék és pezsgők gyönyörűek. A barkácsolt kozmetikai termékek azonban még szebbek a megfelelő csomagolással – különösen, ha ajándékba szánják őket. A szappanok csomagolását könnyen elkészítheti saját maga, különösen a naturseife-und-kosmetik.de nyomtatási sablonjaival.

A kézzel készített kozmetikumok nagyon alkalmasak ajándéknak. A megajándékozott ugyanis dekorációként elhelyezheti a termékeket a fürdőszobában, és természetesen használhatja is őket. Így nem csoda, hogy a házi készítésű termékeket gyakran adják ajándékba olyan alkalmakra, mint a karácsony, az anyák napja, a születésnapok és így tovább. Szívből jönnek, és látszik rajtuk, hogy az ajándékozó sok erőfeszítést és gondolatot fektetett beléjük. De hogyan is csomagoljuk valójában a házi készítésű kozmetikumokat?

Olvassa el ezt a cikket a „házi készítésű ajándékok” témakörében:

Az öngerjesztés jogi oldala

Csomagolás a szappanok számára – banderollák, dobozok vagy zacskók csomagolásához

Seifenbanderolen selber machen A szappancsomagolások ideálisak a házi készítésű szappanok csomagolására[/kaptafa]

A szappanok és hasonlók megfelelő csomagolása természetesen a terméktől is függ. A szappanokat a legjobb celofánfóliába csomagolni vagy celofánzacskóba csomagolni. A fólia légáteresztő, ami a szappanok esetében különösen fontos. A légáteresztő csomagolásban a szappan elkezdhet „izzadni”, mivel még néhány hetes érlelés után is tartalmaz nedvességet. Ha ez a nedvesség a helytelen csomagolás miatt nem tud távozni, legrosszabb esetben akár penész is kialakulhat, vagy a szappan elkezdhet avasodni. Ezért a szappanokat vagy celofánba, légáteresztő szappandobozokba csomagolják, vagy egyszerűen egyáltalán nem csomagolják.

Az is népszerű, hogy a szappant szappanszalagba csomagolják. A címkén fel lehet tüntetni, hogy milyen szappanról van szó, meddig tartható el a szappan, és milyen összetevőkből készült.

Tégelyek és dobozok a fürdőgolyók és társaik számára.

Afürdőgolyók, habfürdőszívek és hasonló termékek általában szódabikarbónából és citromsavból állnak. Fußbadebomben selber machen (800x600) (800x600)Ezek az összetevők lehetővé teszik, hogy pezsgőszerűen feloldódjanak a fürdővízben. Sajnos ugyanez történik, ha a fürdőtermékek a levegőben lévő nedvességgel érintkeznek. Az eredmény az, hogy a gyönyörű barkácstermékek pattanásossá válnak, és egyszerűen már nem néznek ki olyan szépen, vagy akár össze is morzsolódnak. Ezt megakadályozhatja légmentesen záródó csomagolás használatával, illetve a fürdőtermékek gyors elhasználásával. Ha a fürdőszobában szeretné tárolni őket, a legjobb, ha légmentesen záródó, csavaros tetejű üvegeket használ. A polipropilén zacskók is alkalmasak csomagolásra. A celofánnal ellentétben ezek nem engedik ki a levegőt. Mini fürdőszíveket, fürdőgolyókat, ízesített pezsgőket és hasonlókat is tölthet PP-zacskókba, majd házilag készített díszdobozba csomagolhatja őket. Így a termékek könnyen ajándékozhatók.

Készítsen saját címkéket és dobozokat a barkácskozmetikumokhoz

Ha kézzel készített kozmetikumokat szeretne ajándékozni, a legjobb, ha az ajándékcsomagolást maga készíti el. A letöltési területen praktikus, kinyomtatható ajándékdobozokat, szappanszalagok, szappantartók és címkék sablonjait találja. Egyszerűen nyomtasd ki őket erős papírra, vágd ki, szükség esetén hajtogasd össze, és ragaszd fel – kész!

Seifenschachtel Geschenkschachtel Kosmetik

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API