Készíts saját szappant és DIY kozmetikumokat karácsonyra

Házi készítésű karácsonyi ajándékok

Fokozatosan nemcsak rövidebbek, hanem hűvösebbek és sötétebbek is lesznek a nappalok. Közeledik a tél, és sokak számára az év „legcsodálatosabb időszaka”. Ha nagyszerű házi készítésű ajándékokat szeretne adni karácsonyra, a naturseife-und-kosmetik.de a megfelelő hely az Ön számára. Akárcsak tavaly, idén télen is rengeteg nagyszerű és csodálatos ajándékötletet mutatunk be, amelyeket saját maga is elkészíthet.

Ajándékba adható DIY kozmetikumok

Különböző fürdőcsokoládéink, fürdőszeletjeink, fürdősütijeink és sok más mellett a házi készítésű szappan is ideális karácsonyi ajándék. Ki ne örülne egy darab kézzel készített, illatos, természetes szappannak? És most van itt az ideális alkalom arra is, hogy elkezdje saját szappanok készítését. Karácsonyig még nyolc hét van hátra, így még bőven van idő arra, hogy a házi készítésű szappan megérjen és megszáradjon. Persze a legjobb, ha most nem kísérletezel túl sokat, hanem egy jól ismert szappanrecepthez nyúlsz vissza. Így biztos lehetsz benne, hogy karácsonyra nagyszerű, tápláló szappanok készülnek el. Különösen illik, ha a szappannak karácsonyi illatot adunk, és karácsonyi kiszerelést is választunk, például a natúr szappan színét és formáját. A jelenleg kapható szilikonformák, amelyeket az Amazonon és máshol is megtalálhat, megkönnyítik ezt. Adjon hozzá egy csinos csomagolást, és máris kész a barkács kozmetikai ajándék.

Karácsonyi szappanformák választéka természetes szappan ajándékozásához

Karácsonyi szappanformák

A házi készítésű szappan különösen karácsonyi hangulatúnak tűnik egy kis arany vagy ezüst színű csillámpigmenttel is. Ezt megszórhatja a szappantartó tömbre, vagy szórhat egy csipetnyi port a szappanrudakra. Ha egy egész szappanblokkot szeretne porozni, akkor a legjobb, ha egy finom szitát használ, és a finom port a szappanblokkra szórja, ahogyan a porcukorral tenné egy batyu fölé. A szappan csomagolható karácsonyi celofáncsomagolásba, hozzá illő tasakokba vagy csinos organza tasakokba, amelyek most már minden méretben és színben kaphatók. Az is jól mutat, ha egy szappanrudat rafiaszalaggal csomagolunk be, és például fahéjrudat kötünk közéjük.

Tipp: Ha idén is túl későn gondoltál a karácsonyi ajándékokra, és nem sikerült saját szappant készítened, régi szappanmaradékokból igazán szép szappannyakláncokat készíthetsz. Erre vonatkozó útmutatót a DIY kategóriánkban találsz majd a napokban.

DIY kozmetikumok – készítsd el saját karácsonyi ajándékodat

Christmas soapA gyönyörű, kézzel készített kozmetikumok ideális ajándék karácsonyra. Különösen a nők fognak örülni az illatos fürdőcsokoládéknak, a tápláló tusfürdőknek, a gazdag testvajaknak és más, szeretettel készített natúrkozmetikumoknak.

Legyen szó masszázsgyertyákról, illatos tortákról, házi készítésű fürdősókról, fürdőtrüffelekről, fürdőszívekről vagy vendégszappanokról,ebben a cikkben találsz néhány DIY kozmetikai ajándékötletet az elmúlt évből. Karácsonyig rendszeresen fogunk új DIY kozmetikai ajándékötleteket is közzétenni.

Tipp: A házi készítésű tusfürdőkrémek, a fürdőmuffinok vagy az illatos fürdőzacskók szintén remek ajándékötletek. Ha pedig saját szappant szeretne készíteni és ajándékba adni, de még nem tudja, hogyan kell szappant készíteni, akkor érdemes gyorsan letölteni a„Kreatív szappanok, könnyen elkészíthetők saját kezűleg” című e-könyvünket. Így semmi sem áll a kreatív ajándékötletek útjába.

És még egy tipp: kiváló minőségű zsírok, olajok, viaszok és illatanyagok a természetes kozmetikumok előállításához a Dragonspice-tól kaphatók. Itt számos bio minőségű alapanyagot is talál kiváló áron. Egyszerűen kattintson a bannerre, és átirányítjuk az online boltba:

Dragonspice Naturwaren

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API