Szalag levendula szappanhoz

A szappan szalag letöltése

A levendulás szappan igazi szappanklasszikus. Illata kellemes és gyengéd, a levendula megnyugtatja a bőrt és kellemes illatot áraszt mosás közben. A levendulás szappan megszépítheti és illatosíthatja a fürdőszobát. Ha levendulás szappant szeretne ajándékba adni, vagy a fürdőszoba szemet gyönyörködtető darabját szeretné, akkor a házi készítésű szappant érdemes levendulás szappanszalaggal felcímkézni.

A levendulaszappan a kívánt zsírok és olajok mellett általában levendula illóolajat vagy levendula illatolajat is tartalmaz. A levendulás szappanokhoz gyakran adnak szárított levendulavirágot is, hogy a házi készítésű szappan hámlasztó hatású legyen.

A levendulás szappan vizuális feldobása érdekében egész száraz levendulaszálakat vagy levendulavirágokat helyezhet a szappanformába öntött szappanra. Így ezek rászáradnak a szappanra, és még vonzóbbá teszik a levendulás szappan darabját.

A levendulaszappan banderole szintén remek módja a kész szappanrúd díszítésének.

Tipp: A klasszikus levendulás tasakhoz hasonlóan a levendula illóolajjal illatosított szappan is segíthet a ruhamolyok ellen. Egyszerűen csomagolj egy darab levendulás szappant egy organza tasakba, és tedd a ruhásszekrényedbe.

Minden, amit a levendulás szappan címkéjéről tudni kell

A szappan körüli sáv nem csak jól néz ki. Arra is használható, hogy minden fontos információt ráírjon a szappanrúdra. A címkén feltüntetheted a felhasznált összetevőket és a szappan készítésének dátumát. Ez különösen fontos, ha a barkácsolt levendulás szappant ajándékba szeretné adni.

Természetesen elkészítheti saját levendulás szappancímkéjét, vagy használhatja a mi címkéinket. Ezeket egyszerűen letöltheti innen, majd otthon tetszés szerint kinyomtathatja őket.

A Digistore és a szappanbanderolákhoz: Kattintson ide a banderolákért

Banderolák letölthető fájlként nyomtatáshoz. PDF formátumban, DIN A4-es formátumban szállítjuk. 4 banderolák oldalanként / nyomtatás.

Felhívjuk figyelmét, hogy a letöltött termékek kizárólag magáncélú felhasználásra, kereskedelmi felhasználásra nem alkalmasak. Egy fájl egyszeri letöltése 2,50 euróba kerül. Cserébe elmentheti a fájlt és tetszőlegesen sokszor kinyomtathatja a banderolákat.

Az egyetlen korlátozás, hogy a fájl nem adható tovább.

Egyébként a Digistore-on még sok más nagyszerű banderolát találsz letölthető formában:

 

© Stefanie Thiedig naturseife-und-kosmetik.de

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*