Mézes szappan szalag

Készíts saját mézes szappant

mézes szappan szalag

A méz népszerű adalékanyag a házi készítésű szappanokban. A sok vagy kevés mézet tartalmazó mézes szappanok krémes habzásukkal és a méz tápláló tulajdonságaival nyűgöznek le. Ahhoz pedig, hogy a mézes szappan jól nézzen ki, remek ötlet a mézes szappanbanderole. Egy csinos mézes szappancsomagolásba csomagolva a házi készítésű mézes szappan remek ajándék, és dekorációként is jól mutat a fürdőszobában.

Méz a házi szappanban

Ha mézzel szeretne szappant készíteni, szem előtt kell tartania, hogy az adalékanyag jelentősen felmelegíti a szappant. Gyakran jelentik például, hogy a méz a szappanosítás során megég. Ezt a szagról és a szappanban lévő barna csomókról lehet észrevenni. Ezért ajánlott a mézes szappant a lehető leghidegebbre készíteni, és kerülni kell a gélfázis elősegítését.

Tippek a mézes szappankészítéséhez:

  • Mivel a méz lágyítja a házi szappant, a szappanreceptben nagy arányban kell szilárd zsírokat tartalmaznia
  • Soha ne adjunk mézet közvetlenül a lúghoz , mert le fog égni
  • Mindig hidegen dolgozzon
  • Lehetőség szerint kerülje a gélfázist, helyette használjon egyedi formákat, és ne szigetelje a formákat
  • Nyomtassa ki a mézes szappan banderolát, hogy a szappan szépen nézzen ki

Így dolgozzák fel a mézet

Améz magas hőfokon elég, és ez tönkreteheti az egész szappanos tételt. Nekem személy szerint soha nem volt problémám azzal, hogy a mézes szappanjaim átmenjenek a gél fázison, de előfordulhat, hogy a méz egy része megég a szappanosítási folyamat során.

Ezért ügyelek arra, hogy a szappant ne izoláljam pluszban, és mindig az emulgeált szappanragasztóba keverem először a mézet.

Honigseife selbst gemacht

A mézet soha nem a lúghoz adom, hanem egy kis lúgoldathoz keverem. Egyszerűen a lúg elkészítése előtt távolítsunk el egy keveset a számított folyadékból.

Ebbe a részbe keverje bele a mézet, és a keveréket adja a már emulgeált szappanragasztóhoz.

Minden, amit a mézes szappan címkéjén feljegyeztek

A szappanbanderole feldobja a házi szappan kinézetét. A mézes szappanbanderollára ráírhatod a szappanoddal kapcsolatos legfontosabb információkat is. Ezek közé tartozik például

  • a felhasznált összetevők, például zsírok, olajok, viaszok, lúg és adalékanyagok
  • a gyártás dátuma
  • a szappan használatára vonatkozó utasításokat (használat után mindig hagyja jól megszáradni)

Mézes szappan szappan banderole letöltése

A naturseife-und-kosmetik.de honlapról letöltheti a mézes szappan banderolát, kinyomtathatja, ahányszor csak akarja, és használhatja szappanjaihoz. A felhasználás magáncélú felhasználásra engedélyezett. Egy kis díjat számítok fel, de a szappanbanderolát tetszőleges mennyiségben használhatja.

A szalag tökéletesen illeszkedik egy szabványos szappanra, és körülbelül 21 cm x 4,2 cm hosszú és széles. Négy szappanbanderollt helyeztem el egy DIN A lapon, így egy kinyomtatással négy szappanbanderollt vághat ki. Természetesen a fájlok többször is kinyomtathatók.

Szeretnéd a banderolákat a házi készítésű mézes szappanodhoz használni? Akkor töltse le őket innen:

Szappan banderolák mézes szappan a Digistore24.com-on keresztül!

Ez a fájl már letölthető.

Természetesen még sok más banderolát is találsz itt, például a kertészszappanodhoz, a kávészappanhoz, a karácsonyi szappanokhoz, a tejszappanokhoz és még sok máshoz.

© Stefanie Thiedig / https://szappanszerelem.hu

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*