Szappanbanderole konyhai szappanhoz

Szalagok a házi szappanhoz

Szappanszalag a háziszappanhoz
Szappanszalag a háziszappanhoz

Hal, hagyma, fokhagyma – sok olyan szag van, amelyet nehéz eltávolítani a kezéről a konyhai munka után. A konyhai szappan alaposan megtisztítja a kezet és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A konyhai szappanhoz való szappancímkével feldobhatja házi készítésű konyhai szappanjának megjelenését, és ráírhatja a szappannal kapcsolatos összes fontos információt. Egy csinos szappancímkét konyhai szappanhoz letölthet innen.

Konyhai szappan a kellemetlen szagok ellen és a kéz tisztításához

A konyhaszappan fő célja a kéz alapos tisztítása. Ennek érdekében sok habot kell termelnie, és nem szabad túl zsírosnak lennie(lúghiány). Végül is egy konyhai szappan kevésbé az ápoló jellegéről szól. Ehelyett a konyhai szappannak el kell távolítania a szennyeződéseket a kezekről, és a rossz szagokat is el kell távolítania. Ehhez illóolajokat és kávét használnak. A kávészappan ideális konyhai szappan, mivel a kávé megköti a rossz szagokat.

Ha hámlasztó részecskéket adunk a szappanhoz, még hatékonyabban tisztít. Különösen akkor, ha a kezed ragacsos, zsíros vagy nagyon piszkos. Ezek lehetnek például őrölt zabpelyhek, vagy a kávéfőzésből megmaradt kávézacc a házi szappanhoz.

Szappanbanderole a konyhai szappanhoz

Ha szeretnéd, a házi készítésű konyhai szappanodra szappanbanderolát is tehetsz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a fel nem használt szappant dekorációként mutogassa a konyhában. A szappan szappanbanderolába csomagolása ajándékba is jó ötlet. A szappan remekül néz ki, és a szalagra ráírhatja, hogy milyen összetevőkből készült a szappan.

A konyhai szappanos szappanszalagot itt töltheti le egyetlen kattintással. Csak egy kis díjat kell fizetni érte. Magáncélú felhasználásra a naturseife-und-kosmetik.de szappanbanderole igény szerint kinyomtatható, akár nagy mennyiségben is.

A konyhai szappan banderolákat és sok más szappan banderolát itt vásárolhatja meg és töltheti le!

Szeretném azonban megragadni az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy minden letöltött termék kizárólag magáncélú felhasználásra szolgál, és nem adható tovább. Ha valakinek ajánlani szeretnéd a banderolát, kérlek, oszd meg az oldalra mutató linket.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*