Szappanbanderollák a szappanok címkézéséhez

Szappanszalagok ingyenesen letölthető

A címkézéshez szükséges szappanbanderollákat itt találja. A banderollák díszítik a házi készítésű szappanokat, és felcímkézhetők a szappan nevével, a gyártás dátumával és a felhasznált összetevőkkel. A naturseife-und-kosmetik.de szappanbanderolák választékát címkézéshez itt találja.

Szappanszalagok címkézéshez minden szappantípushoz

A rózsaszappanhoz, kertészszappanhoz, levendulaszappanhoz vagy mézes szappanhoz való szalagokkal ellentétben az öncímkézésre szánt szappanszalagok teljesen semlegesek és nem tematikusak. Azért tartottam őket színesnek, mert egyszerűen egy kicsit másképp néznek ki, mint a többi banderoll. És mivel nem mindenkinek egyforma az ízlése, a szappanbanderollákból háromféle variáció közül lehet választani. Akár színes, csíkos vagy pöttyös, akár inkább diszkrét, szép virágmotívummal, szerintem minden feladó megtalálja itt a szappanbanderolához a megfelelőt.

Milyen információk legyenek a banderolán?

Amit szeretsz. Mindenekelőtt azonban a felhasznált összetevőket kell feltüntetni a szappan címkéjén. Ez különösen akkor fontos, ha a házi készítésű szappant másnak szeretné ajándékozni. A legjobb, ha a szappan gyártási dátumát és esetleg – ha ezt már tudja – a minőségmegőrzési időt is felírja.

A házi készítésű szappan neve természetesen a legelején legyen. Ha pedig a csomagolt szappant ajándékba szeretnéd adni, akkor a címkézéshez a szappanszalagra használati utasítást is írhatsz. Ebbe például beletartozik az a megjegyzés, hogy a szappant mosás után mindig jól meg kell szárítani, és hogy a szőrt és a szennyeződéseket előtte el kell távolítani.

Itt vannak a letölthető szappanszalagok

Egyszerűen válassza ki a legjobban tetsző szappanbanderollt, töltse le egy kattintással, majd nyomtassa ki. A banderolákért egy kis díjat, 2,50 eurót számoltam fel. Ez azért van, mert a szappanbanderollák elkészítése is sok időt és energiát igényel. Cserébe a banderolákat tetszés szerint használhatod, elmentheted a fájlt és kinyomtathatod, ahányszor csak akarod.

És itt vannak a banderolák a barkácsárukhoz

Kérjük, hogy a banderolákat kizárólag magáncélra használja. Továbbadásuk nem megengedett. Ha szeretné ajánlani a szappanbandersablonokat ismerőseinek, kérjük, továbbítsa az oldalra mutató linket. További banderolákat, címkéket vagy sablonokat keres a hajtogatott dobozokhoz? Akkor biztosan megtalálja, amit keres a Letölthető cikkek a kozmetikumokhoz című cikkben.

 

 

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

2 Comments

 1. Hallo,

  ich habe mir das E-Book herunter geladen und bin wirklich begeistert, vor allem von der sehr persönlichen Beschreibung.

  Aber: Seite 140 wird die Birnenseife ohne Palmöl angekündigt, und dann steht im Rezept 100g Palmöl…
  Wäre für die Nächsten sicherlich hilfreich, wenn das korrigiert wird.

  Und noch ein Einwand zur Nutzung der Rezepte:

  ich finde es in der Anwendung besser, jedes Rezept hätte seine eigene Seite – so kann man es sich ausdrucken und neben sich legen bei der Herstellung und sich die Zutaten nicht auf zwei aufeinander folgenden Seiten zusammen stellen.

  Und für mich als relative Anfängerin ist es auch immer noch hilfreich, wenn zur Zusammenstellung der Öle noch ein kleiner Kommentar wie „besonders pflegend” , „gut schäumend” etc. steht, das erschließt sich für mich noch nicht aus den Anteilen von festen und flüssigen Fetten.

  Ansonsten: schön übersichtlich geschrieben.
  Noch eine Frage:
  Ich komme nicht in den Downloadbereich der Faltschachteln, leider…
  gibt es da einen Tipp?

  Herzlichen Gruß
  N.Müller-Wendland

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*