Szappangyárak a világ minden táján – 2. rész

A szappangyártók röviden bemutatták

Seifenmanufakturen Seifenmanufaktur

Amint azt az 1. cikkben már bejelentettük, ma további híres és ismert szappangyártókat mutatok be. Ha szeretnéd kipróbálni a bemutatott szappangyártó természetes szappanját vagy más kozmetikai termékét, akkor kattints a szövegben található megfelelő képre. Ezután közvetlenül továbbításra kerül.

Szappanmanufaktúra

Bronnley

A Bronnley cég a klasszikus szappanok és piperecikkek, valamint a legkiválóbb minőségű angol parfümök híve. A Bronnley szappanok különösen nagy arányban tartalmaznak kiváló minőségű parfümolajokat. Ez garantálja a személyre szabott és hosszan tartó illatot. A friss és ápolt érzés a használat után is sokáig megmarad. A klasszikus és időtlenillatok mellett modern illatokat is használnak. Az egész folyamat a régi hagyományok szerint történik. Ennek ellenére a legmodernebb technológiát alkalmazzák. A Bronnley szappanok finom textúrájúak és különösen krémes habot képeznek. Ugyancsak jellemzőek a Bronnley-ra a szép formák a szappanok nagyszerű domborításával. A klasszikus természetes szappanok mellett a vállalat fürdőolajokat, fürdősókat és finom testápolókat is gyárt. A széles választékban gyengéd tisztító tusfürdő, hintőpor, folyékony szappanok és kézkrémek is megtalálhatók. Minden Bronnley termék számos tiszta gyümölcs- és virágesszenciát is tartalmaz. james Bronnley 1883-ban alapította a vállalatot. Korábban Párizsban tanulta ki a szappanfőzés művészetét. Nagy-Britanniában a Bronnley a finom szappanok vezető gyártója, és nem véletlen, hogy a brit királyi család a céget nevezte ki a királyi udvar szállítójának.

[amazon box=”B00IHFM2JM” template=”horizontal”]

[amazon box=”B00LIR4LB8″ template=”horizontal”]

Nesti Dante

A Nesti Dante olasz cég és szappangyártó 1945 óta gyárt finom természetes szappanokat Firenzében. Minden szappant kiváló minőségű természetes összetevők jellemeznek, mint például a kókuszolaj, pálmaolaj és olívaolaj. A Nesti Dante szappanok gyártása során teljesen mellőzik a szintetikus felületaktív anyagokat. Klasszikus gyártási módszerrel, tizenkétlépcsős eljárással készülnek. A természetes olajokat üstben forralják. Ez a tapasztalt szappanfőzők számára akár öt napig is eltarthat. Minden szappan puhává és simává varázsolja a bőrt, és erősen hidratál. A szappanokat ráadásul gyönyörű és kifejező firenzei mintás papírba csomagolják. Valószínűleg már Ön is észrevette a színes csomagolású szappanokat egy parfümériában. Minden szappan nagyon finom, mégis hosszan tartó illattal rendelkezik. A természetes szappanokat nagyon finom habzás jellemzi, és a legtöbbjük még mindig kézzel készül. A felhasznált növényi alapanyagok és illóolajok közül sok közvetlenül Toszkánából származik. A Nesti Dante szappanok ma már az egész világon ismertek. A szappankollekció különleges színfoltja a toszkánai levendula különböző fajtáiból álló szappanok kis választéka. Minden természetes szappan finoman tápláló és nagyon jól tolerálható.

[amazon box=”B006OF9664″ template=”horizontal”]

[amazon box=”B003HLO2EO” template=”horizontal”]

Marseille szappan

Nem csak a franciák esküsznek a Marseille szappanra. Az egész világon ismerik, és mindenhol nagy népszerűségnek örvend. Természetes összetevőkből készül, remek illata van, tisztítja a bőrt, és puhává, simává varázsolja azt. A 17. században genovai szappankészítők telepedtek le Marseille-ben. Marseille volt az egyetlen város, ahol engedélyezték a szappangyártást. A marseille-i szappan különlegessége a mai napig a szappankészítés folyamata. A zsírokat felmelegítik, és a lúgot olajjal együtt forralják fel. Kezdetben olívaolajat használtak ehhez. Idővel pálma-, földimogyoró-, kókusz- és szezámolajat adtak hozzá. Ezután mindent leszűrnek, és a szappant hagyják kihűlni. Ezután a tipikus szappanformákba préselik. A mai napig minden szappan hihetetlenül kreatív. A marseille-i szappant akkoriban sok mindenre használták. A második világháború után a csillaga kezdett némileg süllyedni. Ma azonban divatosabb, mint valaha.

[amazon box=”B0012NM99Y” template=”horizontal”]

Harris

A Harris céget 1790-ben alapította Daniel Roteley Harris gyógyszerész. A híres St James Street-en nyitotta meg üzletét. A D. R. Harris márka világhírűvé vált, és ma is nagyon ismert. Ezt az alapot egyedülálló termékeinek különlegességével és minőségével teremtette meg. D. R.Harrist Erzsébet királynő 1938-ban az udvar szállítójává nevezte ki. A walesi hercegnek is szállít. A kínálatban számos finom férfiszappan szerepel. A cég legismertebb terméke valószínűleg a kiváló borotvaszappan. Minden szappan nagyon jól habzik és ugyanakkor táplálja a bőrt. Ráadásul minden D. R. Harris szappant gyönyörű bükkfadobozokban tárolnak. A különböző borotvaszappanok nagy választékán kívül borotvapengék és borotvaecsetek is megtalálhatók a kínálatban. A kínálatban csábító illatú aftershave-ek is megtalálhatók. A D. R. Harris mindent szállít, amire a világ férfiemberének szüksége van a tökéletes borotválkozáshoz és az azt követő ápoláshoz. A borotvaszappanokban olyan természetes összetevőket használnak, mint a mandulaolaj. Ezek is hozzájárulnak a kivételes ápolási élményhez.

[amazon box=”B01MYF7DMW” template=”horizontal”]
[amazon box=”B07887XZNZ” template=”horizontal”]

Calani szappanmanufaktúra

Anémetországi Calani szappanmanufaktúrában (Wedemark) minden szappan kézzel készül, kíméletes hideg eljárással. A Calani natúr szappanok előállításához kizárólag növényi olajokat, növényi kivonatokat, tejet és mézet használnak. Minden természetes szappan mentes a tartósítószerektől, ásványi olajoktól, szilikonoktól, lágyítószerektől és felületaktív anyagoktól. Ez biztosítja a bőr optimális hidratáltságát. A Calani Seifenmanufaktur kínálatában igen széles a választék, beleértve a tápláló természetes szappanokat és a gyengéden tisztító samponszappanokat. A Calani Seifenmanufaktur testápolási termékeket, például fürdőtejet, testolajat és testvajat is gyárt. A kínálatban olyan termékek is megtalálhatók, amelyek közvetlenül az adott bőrtípusra vannak szabva. Létezik egy tiszta férfiápolási termékcsalád is. Különösen a borotválkozáshoz állnak rendelkezésre csodálatosan tápláló borotvaszappanok és csodálatosan illatos borotválkozás utáni balzsamok. Olyan tisztán természetes összetevőket is használnak, mint az aloe vera.

[amazon box=”B002GH5LLI” template=”horizontal”]

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API