Vérnarancs – Illóolaj

Vérnarancs illóolaj természetes szappanokban

Blutorange

Vérnarancs Citrus sinensis

BlutorangeA vérnarancs, egy örökzöld citrusféle, Ázsiából származik, és az elmúlt évszázadok során Afrikába és Dél-Európába is eljutott. A vérnarancs édes, gyümölcsös olaját a gyümölcs héjából hidegen sajtolással nyerik ki, és népszerű szobaillatosító. A vérnarancsolaj hangulatjavító és élénkítő hatású. A borongós téli napokon éppen a megfelelő illat a rossz hangulat leküzdésére. A friss illat felvidít és energiát ad az új dolgokra. A vérnarancs illóolaj kevés vízzel illatlámpában elnebulázható. Mivel a vérnarancsolaj nagyon illékony, a szokásosnál néhány cseppel többet kell a kezdetektől fogva az illatlámpa táljába tenni. Ez a hatás más területeken is érezhető: Szappanban az olaj illata nagyon friss és kellemes, de nem tart sokáig.

Vérnarancsolaj más kozmetikai termékekben

A vérnarancs illóolaj elsősorban masszázsokban és fürdőadalékokban használható. Elképesztő hatása, hogy egyszerre élénkít és nyugtat. Fürdés közben feldobja a hangulatot, ugyanakkor megnyugtatja az idegeket egy stresszes nap után.

Amit még tudnia kell

Harmónia más illatokkal: A vérnarancsolaj számos illattal harmonizál, beleértve a fanyar és fűszeres illatokat, mint például a gyömbér. Az ilyen jellegű kombinációkat gyakran megtaláljuk a kozmetikai termékekben.

Figyelmeztetések: A legtöbb citrus illathoz hasonlóan az érzékeny embereknek kerülniük kell a közvetlen napfényt, miután kapcsolatba kerültek a vérnarancsolajjal.

Használata a bőrápolásban: Minden bőrtípuson használható, de kifejezetten ajánlott pattanások és bőrirritációk esetén.

Kérjük, mindig olvassa el a „Mit kell figyelembe venni az illóolajok használatakor” című cikket, mielőtt valamelyik olajat használná!

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API