Dermofeel olaj – szilikonolaj-szerű tulajdonságokkal rendelkező észterolaj (Dermofeel® SenSolv)

Dermofeel® SenSolv kozmetikai termékek gyártásához

kosmetik selber machen

A Dermofeel olaj krémek és testápolók előállításához használható. Szeretne saját magának természetes kozmetikumokat készíteni? Akkor itt többet megtudhat a kompatibilis szilikonolaj-pótlóról.

INCI: Isoamyl laurate

Dermofeel olaj krémekhez, testápolókhoz és egyéb kozmetikumokhoz

A Dermofeel olaj egy megújuló nyersanyagokon alapuló, rendkívül bőrbarát olaj, amely biztosítja a krémek és testápolók gyors és könnyű felszívódását. Az Ecocert-listán szereplő olaj különlegessége, hogy minden bőrtípussal kompatibilis, legyen az száraz, érett vagy hibás bőr. A Dermofeel olaj alacsony viszkozitású és jól kenhető. A Dermofeel olajat gyakran használják a vitatott szilikonolaj helyettesítésére, mivel hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Összefoglalva, a Dermofeel® SenSolv egy nagyon érdekes ápolóolaj különböző természetes kozmetikai termékek előállításához.

A Dermofeel olaj tulajdonságai

Poláris olaj, ami azt jelenti, hogy poláris molekulákból áll, ezért különösen jól oldódik poláris oldószerekben. Nagyon könnyen szétterül, és a pigmentek diszpergálására való kiváló képessége miatt ideális olajkomponens többek között fényvédő krémek összetevőjeként.

Mivel az olajat a bőr nagyon jól tolerálja, a babaápolási termékekben is népszerű. A Dermofeel olaj nagyon alacsony viszkozitású, figyelemre méltóan folyékony, világos színű, és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Más olajokkal keverve csökkenti a ragacsosságot és kiváló kenhetőséget is biztosít. Ha a hajon használjuk, szintén jól terül, és csökkenti a hajra felvitt olajoknál gyakran előforduló szálas hatást.

Az olaj használata

Ha a különböző krémek vagy testápolók receptjeiben a hozzáadott olajok kis mennyiségét például Dermofeel olajjal helyettesítjük, észrevehetően javul a termék kenhetősége a bőrön. A terméket így kellemesebb felvinni, jobban felszívódik, és csodálatos érzést hagy a bőrön. A Dermofeel olajat gyakran használják hajápolási termékekben, például samponokban vagy kondicionálókban is. Érezhetően kisimítja a hajat, de nem nehezíti el és nem károsítja azt, mint a szilikonok. A hajra gyakorolt hatása azonban ugyanaz.

A Dermofeel olaj használata nagyon egyszerű: az alkalmazási koncentráció 2-20%, az olaj hozzáadható a meleg és hideg gyártási folyamatokhoz.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API