Készítsd el és márványozd a saját szappanodat – Készítsd el a saját szivárványos szappanodat

Készítsen saját színes szappant

Regenbogenseife selber machen
Házi szappan

Még ha nem is úgy néz ki, a szivárványos szappan könnyen elkészíthető magadnak. Aki már készített néhány szappant, az gond nélkül el tudja készíteni a szivárványos szappant. És itt van a recept és az illusztrált útmutató, hogy hogyan készítsd el magad a szivárványos szappant.

Készítse el saját szivárványos szappanját

Nehézségi szint: közepes, szappankészítési tapasztalat szükséges

Mould: Normál blokkforma

Keverő tartozékok: 7 műanyag pohár a színek keveréséhez

Recept: 350g olívaolaj, 250g kókuszolaj, 100g babassu olaj, 100g rizscsíraolaj, 100g mandulaolaj, 100g sáfránymagolaj, a NaOH mennyiségét kérjük, számolja ki maga, kb. 320g hideg desztillált víz

Színezőanyag: Gracefruit folyékony szappanfesték piros, narancssárga, sárga, kék, lila, zöld és türkizkék színben

Illatanyag: Gracefruit rózsaszín grapefruit parfümolaj vagy más illatanyag

Ennél a márványozási technikánál különösen fontos, hogy a szappanragasztó sokáig folyékony maradjon . Ha más illatanyagot vagy más szappanreceptet választ, akkor ezt a szempontot ezért tartsa szem előtt, és olyan parfümolajat válasszon, amely nem okozza a szappanragasztó gyors besűrűsödését.

Erfahre hier, wie du eine solche Regenbogenseife selber machen kannst
Itt megtudhatod, hogyan készítsd el a saját szivárványos szappanodat

Készítsd el a saját szappanodat – így kell csinálni

a szivárványos szappan készítése egyszerűbb, mint gondolnád. Először is keverd össze a szappanragasztót a szokásos módon, betartva a biztonsági szabályokat. Ezután osszuk a szappanragasztót hét egyenlő részre. A legjobb, ha hét azonos méretű és formátumú edényt használsz.

ezután a hét részt a szivárvány színeire színezd be. A folyékony szappanfesték esetében nem kell botmixerrel keverni. Ha egy kanállal erőteljesen összekevered, a színek egyenletesen eloszlanak a szappanragasztóban.

Seifenleim in sieben Teile aufteilen und einfärben
Osszuk a szappanragasztót hét részre és színezzük ki[/kapitányság]
A szappanformát ferdén kell felállítani. A szappanragasztónak a széleken át kell folynia a formába.
ha minden színt összekevertél, elkezdheted az első színt a formába önteni. Ne öntse bele az összes színt, hanem vékony csíkban öntse a szappanforma széle mentén. Amikor a szín kifolyt, jöhet a következő szín. Ha már hét színből álló sorozatot végzett, kezdje elölről az egészet, amíg az összes szappanragasztó el nem fogy.
[caption id="attachment_5824" align="aligncenter" width="300"]Regenbogenseife selber machen 1 Helyezze ferdén a szappanformát, és hagyja, hogy az első szín a peremen keresztül a formába folyjon[/kaptatúra]

[caption id="attachment_5825" align="aligncenter" width="300"]Regenbogenseife selber machen 2 Ezután öntsük bele a második részt

Regenbodenseife und Seife Trichtern 006
Így folytassuk a többi színnel
Regenbogenseife selber machen 3
Amint az egyik menetet befejeztük, kezdjünk el egy másik menetet ugyanabban a színsorrendben

Amint látja, hogy nincs elég szappanragasztó egy újabb menethez, helyezze a formát függőlegesen. A maradék szappanragasztót oszlassuk el a tetején, és egy sasliknyárs segítségével készítsünk egy örvényt. Ha ezt nem akarod megtenni, egyszerűen hagyd el.

Regenbogenseife selber machen 4 Állítsuk a szappanformát függőlegesen[/kapitányság]

Regenbogenseife selber machen 5 Ha szükséges, csavarjuk át a felső részt. Vigyázat: Ne futtassa át a nyársat az egész formán, csak a felső részt forgassa át!

Márványozó szappan – egyáltalán nem olyan nehéz

Gyakran úgy tűnik, hogy a szappanok márványozása nehéz és időigényes feladat. Azonban számos olyan márványozási és dizájntechnika létezik, amely gyorsan és egyszerűen megvalósítható, még a kezdők számára is. Ha kevés tapasztalattal rendelkezik a márványozásban, akkor szívesen letölti a„Szappanok márványozása és kialakítása” című e-bookot. Az e-könyv elmagyaráz és illusztrál néhány nagyon egyszerű márványozási és dizájntechnikát.

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*