Készítsd el a saját kézradírodat

Handpeeling selber machen
Készítsen saját kézradírt olajjal

Akarod, hogy sima, puha kezeket, és szeretnél saját kézradírt készíteni? Akkor tényleg nincs szükséged bonyolult receptekre. Mert a kézradír pillanatok alatt elkészül két összetevőből.

Főleg a hideg évszakban gyakran szenvedünk a száraz, érdes kezektől. Amikor a kezünk bőre ki van téve a hideg levegőnek.. és a meleg, fűtött helyiségeknek, akkor érdemes a kezünket egy extra Kezünknek egy extra adag ápolást. Ez magában foglalja a gazdag krémeket és olajokat Olajok. Rendszeresen alkalmazva ezek lipidekkel és nedvességgel látják el bőrünket Nedvességgel. Ha azonban nagyon száraz és érdes, hámló kezünk van, akkor ideális, ha előtte kézradírt használunk. És egy ilyen Bárki elkészítheti saját kézradírját nagyon kevés hozzávalóból!

Készíts saját kézradírt – mindössze két hozzávaló elég hozzá

A kézradírral masszírozzuk be a kezünkön lévő, még nem sérült bőrt a kézfejre kenve a kezeket. Mivel ezt követően gazdag hidratáló krémnek kell következnie, a kéz A kézradírt nem kell sokáig rajta hagyni. Egy egyszerű, hatékony kézradír elkészítéséhez mindössze sóra és olajra van szükségünk. Keverjünk össze körülbelül 4 evőkanál sót (tengeri só is megfelelő) 2-3 evőkanál olajjal. Az olívaolaj különösen jót tesz a bőrnek, de a mandulaolaj is jó az irritált bőrre. Száraz, érzékeny bőrre Bőrre az avokádóolajis szintén ajánlott. Ha a bőre kissé repedezett és különösen száraz, a bőrradír lehet a peeling alkalmazása közben és röviddel utána kissé csíphet. A só erősíti a bőr egyensúlyát, serkenti a sebgyógyulást és fertőtlenít. Azok számára, akik akiknek ez még mindig kényelmetlen, a só helyett cukrot is használhatnak, hogy Cukorral keverje össze a peelinget.

Tipp: Ön könnyedén összekeverhet egy nagyobb mennyiségű peelinget a keze számára. Mint a peeling sóból és olajból áll, nem lesz bacilusos. A legjobban tárolható sötét és hűvös helyen, csavaros tetejű vagy vasalóedényben. Ez azért van, mert sok olaj gyorsabban megromlik, ha fénynek és levegőnek van kitéve.

Egyszerű gyors súrolás kávéval

Ha a keze nem túl száraz, egy gyors dörzsölés kávéval egy gyors súrolás kávézaccal. A teljesen automata kávégépekben és a filteres zacskókban naponta keletkezik kávézacc, amely nagyon jót tesz a bőrnek. A kávézaccot a kerti ágyásainkba is szívesen teszem. Ez gazdag Nitrogénben gazdag, savanyítja a talajt, és a kávézacc állítólag még a földigilisztákat is vonzza vonzza a földigilisztákat. Ha a kávézaccot nem szórjuk szét a kertben, akkor felhasználható bozótirtásra a kezek, a lábak és a test ápolására. A kávézacc egy kicsit túl durva az arcra durva szemcséjű. Egyszerűen használhatja a tiszta kávézaccot a kezek, durva térdek súrolására Térdeket, könyököket, lábakat, karokat és lábakat. Ezután egyszerűen öblítse le alaposan tiszta vízzel öblítse le.

A megfelelő ápolás a súrolás után

Mint láthatja, a saját kézradír elkészítése nem nehéz. Mivel a bőrradír mindössze néhány egyszerű lépésben elkészíthető, így könnyen beilleszthető a rendszeres testápolási rutinba. Hetente egyszer vagy kétszer használjuk a peeling nagyon jól működik. Nem szabad azonban elhanyagolni a későbbi ápolást. A nagyon gazdag kézkrémek nagyszerűek, Olajok, például avokádóolaj vagy olívaolaj, illetve testvaj. Krémezze a kezét a Krémmel, majd vegyen fel könnyű pamutkesztyűt. Ez Ezt a kézmaszkot sokáig, ideális esetben egész éjszakára rajta lehet hagyni.

A megfelelő ápolás mellett különösen ajánljuk tisztító természetes szappannal. Ez azért van, mert a zsírokból, olajokból és lúgból készült szappanrudakat táplálóan tisztítanak, és a folyékony kézmosó termékekkel ellentétben nem hagynak zsíros maradványt. Nem szárítják ki a kezet mosás közben. Ezért van értelme, különösen szappant, különösen télen, és kerülni a folyékony tenzid tartalmú termékeket termékek.

Ez is érdekelheti Önt:

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*