Letölthető szappan banderolák

Banderolák olívaolajos szappanokhoz, rózsaszappanokhoz és levendulás szappanokhoz

Letölthető szappanszalagok

A házi készítésű szappan tökéletes lesz egy szappanszalaggal. Szeretne házi készítésű szappant ajándékozni? Akkor egy szappanbanderole ideális. Ez ugyanis kiemeli a szappan kinézetét, és a szappanbanderolára ráírhatja, hogy mit tartalmaz a szappan. Ha pedig rózsaszappant, levendulás szappant vagy olívaolajos szappant készítettél, akkor itt találsz megfelelő szappanbanderollákat, amelyeket letölthetsz.

Szappanbanderollák – miért is?

A szappanbanderollák nagyszerű módja annak, hogy becsomagold a házilag készített szappanrudakat. A szappanszalagra fel lehet jegyezni a szappannal kapcsolatos legfontosabb információkat. Például feljegyezheted, hogy milyen összetevőket szappanosítottál, mikor készült a szappan és hogyan használd. Ha a szappant ajándéknak szánja, ezek az információk amúgy is elengedhetetlenek. A legjobb, ha a szappan hozzávetőleges szavatossági idejét is felírja.

Letölthető szappanbanderollák

Könnyedén elkészítheti saját szappanbanderolláját, vagy megtervezhet egyet a számítógépen. Még egyszerűbb a szappanbanderolák sablonjaival. Letöltheti őket, majd kinyomtathatja őket erős papírra. Attól függően, hogy milyen szappanbanderolát választasz, fel is címkézheted. Vagy kézzel a nyomtatás után, vagy közvetlenül a laptopon vagy a számítógépen.

Egyszerűen töltse le a banderollát, nyissa meg, és jobb gombbal kattintson a kép másolásához. Ezt a képet most már beillesztheted például a Word programba, és felcímkézheted a szappanbanderollát.

Banderolák olívaolajos szappanokhoz, levendulás szappanokhoz vagy rózsaszappanokhoz

A letölthető szappanbanderollák különösen alkalmasak minden olívaolajos szappanhoz, rózsaillatú szappanhoz és levendulás szappanhoz.

Más szappanbanderollt keres? Akkor tekintse meg a Letölthető termékek cikket. Ott áttekintést talál a naturseife-und-kosmetik.de összes ingyenesen letölthető termékéről. Például a kertészszappan, a mézes szappan, a tejes szappan és számos feliratozási változat szappanszalagjait tettem közzé.

És most itt letöltheti a banderolákat:

[wpfilebase tag=file id=60 /]

[wpfilebase tag=file id=61 /]

[wpfilebase tag=file id=62 /]

Figyelem: A szappanbandák csak magáncélra használhatók. Megosztásuk nem megengedett. Kérjük, inkább a letöltési oldalra vagy erre a cikkre mutató linket ossza meg.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*