Színszappan – mire használják a túrószappant?

A színszappan egy mindenes a háztartásban

Mire használják a túrószappant?

Valószínűleg mindenki ismeri a színszappan valószínűleg mindenki, vagy legalábbis mindenki hallotta már a kifejezést. De nem mindenki tudja, hogy mire használják a faggyúszappant. Végül is inkább kevésbé használják kevésbé használják a bőr tisztítására, mivel nincs hidratáló hatása. Tehát mi is az a használják a faggyúszappant?

A faggyúszappan sok mindenre képes, használják tisztításra, a Kézművességre és bizonyos esetekben még a bőr tisztítására is. Tudja meg mire kell figyelnie, ha túrószappant szeretne használni.

Mire használják valójában a faggyúszappant?

A faggyúszappan alapvetően egy szappan, amely nem tartalmaz ápolószert Ápolási összetevő, illatanyag és színezék nélkül. Klasszikus módon nyerik, zsírokból, olajokból és szódabikarbónából. Az így kapott szappant a következőkkel vonják ki nátrium-kloriddal kezelik, hogy a szappangyártás során keletkező glicerint A szappangyártás során keletkező glicerin leválasztható. Ami megmarad, az a Amely már nem tartalmaz felesleges zsírt vagy glicerint. Ez ezután az iparban felhasználható, például alapanyagként a szappangyártáshoz Finom szappanok előállításához, azaz olyan szappanok előállításához, amelyekhez illatanyagot, színezéket és színezőanyagot használnak Színező- és ápolóanyagokat adnak hozzá. Vagy tisztításhoz is felhasználható. Mivel a szappan erősen tisztító hatású, ideális erre a célra. Még a levéltetvek is a folyékony aludttejszappannal leküzdhetők.

Néha a túrószappan a bőr tisztítására is használható, de mindig csak óvatosan. Ez például nagyon zsíros, pattanásos bőr esetén ajánlott. Azonban még nagyon zsíros bőr esetén is csak alkalmanként szabad túrószappannal tisztítani. Ha a keze vagy a lába különösen piszkos, esetleg kertészkedés után, vagy ha egész nap mezítláb sétált, a faggyúszappan szintén kiválóan alkalmas a bőr tisztítására.

Ezeken a pontokon kívül ez a kemény, robusztus szappan még nagyon alkalmas a további feldolgozásra. Például lereszeljük, más összetevőket adunk hozzá, majd szappanlabdákat vagy formázott szappanokat készíthetünk belőle belőle.

Mire használják a túrószappant? Például további feldolgozásra

A faggyúszappanból lehet dolgokat készíteni. Legyen szó szappanlabdákról vagy házi kézmosó szappanokról, a kész aludttejszappanból való készítés ideális módja a gyerekekkel való szappankészítésnek.

Készíts magadnak szappanlabdákat és kis szappanokat

Ehhez egyszerűen reszelje finomra a túrószappan rúdját egy Konyhai reszelővel lereszeljük. Most tegye a szappanpelyhet egy edénybe, és jól keverje össze keverje össze őket jól egy kevés tejjel. Melegítés után a szappanos keverék lassan elkezd lassan kissé megolvadni. Nem válik teljesen folyékonnyá, hanem hanem inkább pépes, ami nem probléma. Azonban ne adjunk hozzá sok folyadékot Rögtön sok folyadékot adjunk hozzá. Figyelemmel kell kísérni a serpenyőben lévő keveréket, és folyamatosan újra és újra megkeverni. Így fokozatosan adhat hozzá egy kis folyadékot és megakadályozza, hogy a szappanos keverék később túl nedves maradjon. Ha az állag hasonlít a puha vajra, a keverék készen van. Most egy kis csipetnyi Növényi olajat, hogy a szappan még hidratáltabb legyen.

Ehhez a keverékhez most már tetszés szerint színezhetjük a szappanokat, Színeket, csillámokat, szárított gyógynövényeket, illóolajokat vagy parfümolajokat (kozmetikai parfümolajok). Ezután egyszerűen nyomja a szappankeveréket kis kis szilikonformákba, vagy formázzon belőle kis szappangolyókat. Körülbelül 24 óra száradási idő után a szappanok Szilárdak.

Készítsen saját tusfürdőt

Egy jó tisztító tusfürdőgélt is gyorsan elkészíthetsz a túrószappanból túrószappanból készült:

  1. Egyszerűen reszelje le a túrószappant egy konyhai reszelővel, és tegye egy serpenyőbe
  2. Keverje össze a pelyhet egy kis keverjük össze a pelyheket egy kis vízzel, majd kis lángon forraljuk fel keverjük meg újra és újra, és várjuk meg, amíg vajszerű állagú lesz
  3. Most adjunk hozzá növényi olajat hogy tápláló tusfürdőt kapjunk
  4. Illatosítsa parfümolajjal illatanyaggal, vagy használjon illóolajokat
  5. Töltse meg a keveréket egy nagy tégelybe, amelyet lezárhat és magával vihet a zuhany alá vigye magával a zuhany alá

Tipp: A házilag készített természetes szappant is átalakíthatja készítsen maga is nagyszerű tusfürdőkrémet. Itt van egy leírás arról, hogyan készítsünk tusfürdőt magadnak.

Készíts magadnak színszappant

Természetesen otthon is lehet saját magadnak színszappant készíteni otthon is elkészítheted. Ehhez használj egy meglévő házi szappant, vagy készítsd el a saját szappanodat szappant készíteni. Ezt követően természetesen ki kell sózni. Hogyan kell ezt megtenni hogy hogyan kell ezt csinálni, azt itt találod: Színszappan hogyan kell elkészíteni?

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

2 Comments

  1. Mit Kernseife, Soda, Natron und Salz macht man auch Waschpulver selber. Es ist biologisch abbaubar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*