Saját kozmetikumok készítése – minden kezdet nehéz

Vízmentes kozmetikumok előállítása

Készítsen saját kozmetikumokat
Készítsen saját kozmetikumokat

A saját kozmetikumok készítése általában nem megy egyik napról a másikra. Az összetevők és hasonlók széleskörű ismerete mellett tisztán és higiénikusan kell dolgoznia, és be kell szereznie a szükséges felszerelést. A téma alapos megismerése ezért elengedhetetlen.

A kozmetikumok saját maga készítése nem mindig könnyű

Ha saját maga szeretne kozmetikumokat készíteni, mindig meg kell ismerkednie megismerkedni a témával. Itt a https://szappanszerelem.hu számos egyszerű fürdőbomba-receptet talál, Kenőcsök, kenőcsök, krémek és egyéb kozmetikumok receptjei, de némi háttértudás mindig fontos mindig fontos.

Ha már megismerkedtél vele, elkezdheted a könnyen elkészíthető termékek készítését Elkezdheted a könnyen elkészíthető termékek készítését. Ezek főként Olyan kozmetikumok, amelyek nem tartalmaznak vizet. Például fürdőbombák, testvajak, Testradírok és zsíros krémek. Ez azért van, mert a krémek, testápolók, samponok és tusfürdők mindig tartalmaznak bizonyos mennyiségű vizet. És amikor vízről van szó, a termék tartósítása elengedhetetlen tartósítani. Én is ezt a veszélyt látom abban, hogy ilyen kozmetikai termékeket magam készítek Kozmetikai termékeket magamnak. Tényleg alaposan tájékozódni kell a különféle És mindig teljesen higiénikusan kell dolgozni, és a krémeket és a kozmetikumokat.. A krémeket és társaikat nagyon gyorsan. Mert a legjobb házi készítésű Kozmetikum sem használ senkinek, ha a nem megfelelő tartósítás miatt szennyezett szennyeződés. Ez a mikrobiális szennyeződés nem mindig azonnal látható, szagolható vagy érzékelhető. A legrosszabb esetben pedig napokig vagy hetekig is baktériumos krémet kenhetünk a bőrünkre Napokig vagy hetekig a bőrén lévő krémet.

Egy kozmetikai cég fejlesztési osztályán szerzett tapasztalataim alapján Kozmetikumgyártó cégnél, elmondhatom, hogy nem is olyan könnyű elérni egy stabil Tartósítószer-rendszert. Ennek az az oka, hogy a tartósítószerek különbözőképpen reagálnak a minden egyes készítményben másképp reagálnak. Tehát ha krémeket és egyéb vízbázisú Termékeket készíteni, kérjük, olvassa el nagyon alaposan a témát A tartósításról, vagy támaszkodjon olyan kipróbált és bevált receptekre, mint amilyeneket például az alábbiakban találhat különböző, a saját kozmetikumok készítéséről szóló könyvekből.

Saját kozmetikumok készítése – vízmentes készítmények kezdetnek

Sokkal egyszerűbb tehát vízmentes kozmetikai termékeket készíteni saját magad. Ezek közé tartoznak például a testvajak, masszázs- és fürdőolajok, Kenőcsök és zsíros krémek, fürdőbombák és fürdőgolyók, testradírok és természetesen maszkok és hasonlók, amelyek csak közvetlenül a használat előtt érintkeznek vízzel Vízzel érintkeznek. A szappanokat otthon is könnyedén elkészítheted magadnak, mert ezeknek nincs szükségük tartósítószerekre.

A vízmentes kozmetikumok esetében mindig a legjobb, ha a friss zsírokat és olajokat, nem pedig régi készleteket a kamrából. És ha a Kozmetikumokat már saját magunk készítjük, a bio Bio alapanyagokat használjunk. Nagyon nagy választékot kínál a Dragonspice, egy nagyszerű online áruház a vérzékenységi kiegészítők, zsírok, olajok, viaszok és illóolajok.

Próbálja ki – fürdőbombák és fürdőcsokoládék, hogy elkezdhesse a munkát

Ha még nincs tapasztalatod a saját készítésben, először próbáld ki a fürdőbombák és fürdőcsokoládék készítését. Így megismerkedhet az első fontos természetes kozmetikai összetevőkkel, és felfedezheti különleges tulajdonságaikat. A sheavajat például mindig meleg, folyékony zsírban kell felolvasztani, és soha nem szabad közvetlenül magas hőmérsékleten melegíteni. Az illóolajok szintén nem szeretik a magas hőfokot, míg például a kozfát nagyon hőstabil. Próbáld ki tehát a saját kozmetikumok készítését az első egyszerű receptek segítségével. Hamarosan kedvet kaphat bonyolultabb kozmetikumok készítéséhez vagy a szappankészítés gyakorlásához.

Egyszerű receptek a kezdéshez

Hogy megkönnyítsük Önnek a kezdést, talál egy Könnyen elkészíthető receptek listáját. Ezek a kézzel készített kozmetikai termékek viszonylag egyszerűen elkészíthetők, de igazán sokat számítanak. És: Ön általában csak néhány összetevőre van szükséged, és ugyanolyan kevés Felszerelésre:

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*