Szappanszalagok tavaszi szappanokhoz – szappanok készítése tavaszra

Szalagok házi szappanhoz

Szappanoszalagok
Szappanoszalagok

A szappanszalagok nagyszerű módja annak, hogy személyre szabott külsőt adjona házi készítésű szappannak. Különösen az ajándékba szánt szappanok mutatnak igazán jól a szappanbanderollal. És a banderolának van még egy előnye: ráírhatja a barkácsolt szappanra vonatkozó összes fontos információt. Tekintse meg a tavaszi szappanbanderollákat itt. Ezek letölthetők. Talán van köztük valami, ami neked is megfelel!

A tavasz egyre közelebb van. Ideje új szappanokat készíteni a tavaszra. Legyen szó kertészszappanról, mézes szappanról vagy virágszappanról – a naturseife-und-kosmetik.de letöltési területén rengeteg gyönyörű szappanbanderollát talál, hogy a szappanokat szépen be is lehessen csomagolni. Tavaszra két vadonatúj szappancsomagolót is talál: egyet a mézes szappanhoz , és egy színes csomagolópapírt, amelyet Ön is felcímkézhet.

A naturseife-und-kosmetik.de oldalon számos DIY banderollt talál ingyenesen letölthető és 2,50 euróért megvásárolható formában is. A szappanbanderollákat tetszés szerint felhasználhatja saját célra. A fájlokat megváltoztathatja és tetszőleges mennyiségben kinyomtathatja.

Szappanszalagok- miért érdemes banderolát tenni a szappanra

A szappanbanderollák praktikusak. És jól néznek ki, legalábbis a legtöbbször. A banderollák díszítik a szappant, és minden fontos információt megadnak a szappanról. Ezek a fő okok, amiért szívesen használunk banderollákat a házi készítésű szappanokhoz.

A címkére minden fontos dolgot ráírhatsz, amit neked és másoknak tudniuk kell. Különösen, ha szappanokat szeretne ajándékba adni, fontosnak kell tartania a jól felcímkézett szappanbanderolát. Így a megajándékozott tudja, hogy mit tartalmaz a szappan, és hogyan kell kezelni a természetes szappanbanderolit.

De milyen információknak kell szerepelniük a szappancímkén?

Ez természetesen a címzettre van bízva. Sokan pusztán a megjelenés miatt használnak ilyen címkét. Ezért a barkácsszappanra egy dekoratív sávot helyeznek, amely megfelel a szappan tulajdonságainak, megjelenésének vagy illatának. Ez természetesen szép ötlet, de a szalagot közvetlenül is használhatja, és ráírhatja a következő információkat:

  • A szappan neve
  • Mikor készítette a szappant, és várhatóan mennyi ideig lesz használható
  • Milyen olajokat és zsírokat, illetve milyen egyéb összetevőket használtak a szappanhoz
  • Különleges tulajdonságok és a szuperzsírosodás mértéke
  • Ha a szappant ajándékba szeretné adni, akkor használati utasítást is adhat hozzá

A használati utasításba beleírhatja például, hogy a szappant hajra, kézre, testre vagy arcra szánja. Esetleg a szappan egy mindenes a test minden részéhez?

Hasznos lehet egy megjegyzés arról is, hogyan kell használni. Ha nem magától értetődő, írja le, hogyan kell használni a szappant. A hajszappanok esetében például hasznos a használati ajánlás.

Ilyenkor érdemes feljegyezni, hogyan kell a szappanrudat a legjobban ápolni . Használat után a hajat és a szennyeződéseket el kell távolítani a szappanról, majd hagyni kell megszáradni. Erre alkalmas egy szappantartó tál, vagy a nedves szappanrudat a padlóra helyezni. Száradás után a szappanrudat dekoratívan kiterítheti vagy dobozba csomagolhatja.

Tavaszi szappanszalagok

Tavasszal szeretjük az élénk színeket, az élénkítő, friss illatokat és a kevésbé gazdag ápolószereket. A tavaszi szappanok, amelyeket most érdemes főzni, általában kevésbé zsírosak, mint a téli szappanok. Az illatok a nehéz, karácsonyi illóolajokról és illóolajokról a friss és gyümölcsös változatokra váltanak.

Gärtnerseife
Banderole letöltése

A tavaszi szappanok díszítik a fürdőszobát, és formázott szappanként is remekül mutatnak. Az Amazonon például már hatalmas választékban találhatsz szappanformákat és szilikonformákat minden elképzelhető változatban: legyen szó pillangó, virág, húsvéti nyuszi vagy klasszikus szappanblokk formáról.

Ahhoz, hogy szappanokat adjon húsvéti ajándékként, már most elkezdheti a felkészülést. Hiszen a tavaszi házi készítésű szappanoknak legalább 4 hétig kell érniük és száradniuk, mielőtt ajándékba adhatnánk őket. És mivel hamarosan kezdődik a kertészkedési szezon, most van itt az ideális idő egy tisztító, tápláló kertészszappan elkészítésére is. A kertészszappanok a kertészkedés szerelmeseinek és a hobbikertészeknek is nagyszerű ajándékok.

És hogy a szappanok biztosan jól nézzenek ki, a letöltési területen és a cikk alján gyönyörű kertészszappan-banderollákat tölthetsz le. Töltsd le a sablonokat, nyomtasd ki a szappanodnak megfelelő formátumban, vágd ki a szalagot, majd tekerd a szappanod köré. A szappanpántot ragasztószalaggal vagy ragasztórúddal rögzítheted.

Tavaszi szappanszalagok a Digistore-ban

Megjegyzés: Sajnos a banderolákat már nem tudom ingyenesen letölteni. A letöltési területen továbbra is számos címkét és banderollát találsz, amelyeket ingyenesen letölthetsz. Azonban már csak néhány szappanbandert kínálok megvételre. A fájl ára egyszeri alkalommal 2,50 euró, és a banderolákat annyiszor nyomtathatja ki, ahányszor csak szeretné.

Természetesen el is mentheti őket, és újra és újra felhasználhatja őket. A fájlt a vásárlás után azonnal elküldöm e-mailben, de közvetlenül a Digistore-ból is letöltheti. A fájlt A4-es méretű pdf formátumban szállítjuk. oldalanként 4 banderollal, így nagyon praktikus nyomtatáshoz.

Mivel a banderolák elkészítése mindig sok munkával és erőfeszítéssel jár, és a jövőben több szappanbanderolát szeretnék készíteni és kínálni, ezért kénytelen vagyok ezt a kis összeget, 2,50 eurót felszámítani. De mint már említettem: a banderolák készletét csak egyszer vásárolja meg, és a négy banderolát tartalmazó oldalt annyiszor nyomtathatja ki, ahányszor csak akarja.

Ide kattintva közvetlenül a Digistore-ba és a sok szappanbanderolához juthatsz:

Fedezze fel a tavaszi szappanok, mézes szappanok, rózsaszappanok és még sok más szappan banderoláit

És még egy tipp: az otthoni nyomtatás nem mindig működik úgy, ahogyan szeretnéd. Nekem például általában nincsenek színes patronok a nyomtatómban, mivel amúgy is ritkán nyomtatok. Ezért áttértem arra, hogy csak fekete patronokat vásárolok. A színes patronok egyszerűen túl drágák számomra ahhoz a kevés nyomtatáshoz, amit évente készítek.

Ha több banderollt és címkét szeretne közvetlenül kinyomtatni, ajánlom a drucksofa.de old alt. A legutóbbi címkéket ott nyomtattam ki, és nagyon jól működött. Ott pdf fájlokat tölthet fel, és maga a nyomtatás nagyon olcsó. Mivel azonban szállítási költséget kell fizetni, csak akkor éri meg, ha közvetlenül több szappanhoz rendelsz címkéket.

Banderole Gärtnerseife

Szalagok letöltése

Már rengeteg banderolát lehet letölteni: rózsaszappanokhoz, tejszappanokhoz, kertészszappanokhoz, levendulaszappanokhoz és saját címkézéshez. Egyes banderollák még mindig ingyenesen elérhetők.

És most két új banderolát is letölthetsz: egy banderolát házi készítésű mézes szappanhoz és egy nyárias, színes szappanbanderolát saját magad címkézéséhez. A szappanbanderolákat és a többi letöltött terméket tisztán magáncélra használhatod. Egyszerűen töltse le és nyomtassa ki őket.

Jó szórakozást a szappanok díszítéséhez!

Seifen mit Seifenbanderolen

Milyenek a tavaszi szappanok?

Mint már említettük, a tavaszi szappanok különböznek a téli szappanoktól. Tavasszal általában más illatokat kedvelünk. Lehet frissebb és virágosabb illat, vagy egyszerűen csak egy kicsit finomabb, mint például karácsonykor.

A tavaszi szappanok gyakran kicsit világosabbak és színesebbek. Míg télen és karácsonykor a finomabb és sötétebb árnyalatokat kedveljük, egy tavaszi szappan lehet narancssárga, zöld vagy színes is. Nézze meg ezeket a szappanokat:

Számomra ezek klasszikus szappanok, amiket tavaszra és nyárra készítenék.

Tavasszal kezdődik a kertészkedés szezonja is, és egy kertész szappan természetesen elengedhetetlen. A kertész szappanok természetes, gyakran gyógynövényes illatokat használnak. Emellett gyakran tartalmaz durva hámlasztó szemcséket és jól tisztít a habzó zsírok hozzáadásának köszönhetően. A kertészszappan tehát szintén a tipikus tavaszi szappanok közé tartozik.

A tavaszt én az első méhek megjelenésével is összekötöm. A mézes szappanok pedig éppen erre tökéletesek. Mint már tudjátok, ezekhez a szappanokhoz is lehet kapni a hozzá illő banderollákat.

A rózsaszappanok és a levendulás szappanok szintén remek szappanok tavaszra és nyárra. Természetesen ezek a házi készítésű virágos szappanok egész évben használhatók, de egyszerűen tökéletesen illenek a témához. És természetesen a naturseife-und-kosmetik.de oldalon is találhat nagyszerű szappanszalagokat a rózsaszappanokhoz és levendulás szappanokhoz. A Digistore-ban vagy itt megtalálja, amit keres. Mert a házi rózsaszappanokhoz és a levendulás szappanokhoz is nagyon egyszerű ingyenes szappanszalagokat tudok letölteni:

Szappanpántokfelcímkézése és rögzítése tavaszi szappanokhoz

A banderolák feliratozásának legjobb módja, ha a számítógépen szerkeszted meg őket. Ha ez túl bonyolult az Ön számára, egyszerűen írja fel kézzel a legfontosabb információkat a banderolára. Alternatívaként kis öntapadós címkéket is kinyomtathat. Egyszerűen csak írja rájuk előre a legfontosabb információkat a számítógép segítségével, majd nyomtassa ki és ragassza fel a banderolára.

A szappanbanderole felragasztása szintén egyszerű és nem bonyolult. Először vágja méretre a banderolát. Ezután helyezze azt a szappanrúd köré, és ragassza le a végeit egy csík Sellotape vagy valamilyen kétoldalas ragasztószalaggal.

 

Rohstoffe und Zutaten für deine selbst gemachte Kosmetik und DIY Seifen

Ich empfehle immer gerne den

–> Klick direkt zum Shop: Online Shop Dragonspice für Seifensieder und Kosmetikrührer.

Hier erfolgt der Versand schnell, die Auswahl an Fetten, Ölen, Wachsen, ätherischen Ölen, Parfumölen, Kosmetikrohstoffen und Zubehör ist riesig und der Service ist zuverlässig.

Seifen ganz einfach selber machen

Mit dem ebook von naturseife-und-kosmetik erfährst du, wie du Seifen ganz einfach selbst herstellen kannst:

Ganz toll ist auch der Shop von wesentlich. Dort gibt es natürlich Pflanzenöle, Sheabutter, Wachse, Kakaobutter, jede Menge ätherische Öle und vieles mehr:

**Hinweise zu Partnerlinks

**Partnerlinks und ggf. angegebene Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer und ggf. zzgl. Versandkosten. Aktuelle Preise und Verfügbarkeit sind bitte direkt über den Verkäufer einzuholen.

Die mit Sternchen (**) gekennzeichneten Verweise sind sogenannte Provision-Links. Wenn du auf so einen Verweislink klickst und über diesen Link einkaufst, unterstützt du aktiv naturseife-und-kosmetik.de – denn ich bekomme von deinem Einkauf eine kleine Provision. Für dich verändert sich der Preis dabei nicht!!

Zu Amazon Empfehlungen: Partner Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*